2777
2789

بابام خیلی کوچیکم میکنه همه اش پیش شوهرم با مادرم دعوا میگیره. چون زن دوم داره میخواد ثابت کنه ک مامانم بد بوده ک این کار کرده. البته شوهرم از ازدواج مجدد پدرم اصلا خبر نداره خیلی داغونم بیایید یکم صحبت کنید شاید ذهنم آروم بشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا میری خونشون خانواده من شهرستانن سالی چندبار به زور شوهرم میرم چون خانواده اونم شهرستانند

منم شهرستانم ولی دلم ب حال مامانم میسوزه طفلی خیلی تنهاس. بعدشم چون شوهرم از قضیه خبر نداره اگر نرم شک میکنه.

خوب کمتر برو خونتون یا وقتی پدرت هست نرو  رود برو به سر به مامانت بزن و برگرد

√کاش منم بتونم نی نی خودمو بغل کنم برای همه دوستانی مثل من صلوات بفرستین که به ارزوی قشنگمون برسیم √

وای 😲چرابه شوهرت نگفتی واقعیتو....اگه بابات درکت نمیکنه کمتر برو وسعی کن بیشتر تو روز بری که شوهرت سرکاره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
درکت میکنم خیلی بده فقط باید شوهرت درکت کنه و ب روت نیاره هیچ وقت

آره اونم ب مامانم حق میده ولی در هر صورت میبینم وقتی تو ی جمع خانوادگی هستیم رفتار بقیه رو میبینه رفتار بابام هم میبینه کوچیک میشه. ب منم چیزی نميگه ها ولی خودم از تغییر رفتارش احساس میکنم.

منم شهرستانم ولی دلم ب حال مامانم میسوزه طفلی خیلی تنهاس. بعدشم چون شوهرم از قضیه خبر نداره اگر نرم ...

خب اینجوری خودت ضایع میشی

نمیشه تنها بری؟؟

هرچند رفتار بد پدرتو پای تو نمینویسند

ولی خب درکت میکنم آدما تا این حد شعور ندارن

خدایا شکرت ...  

با پدرت صحبت کن بگو حداقل جلو شوهرت دعوا نکنید بگو شوهرت یاد میگیره همون کارا برا توومیکنه

√کاش منم بتونم نی نی خودمو بغل کنم برای همه دوستانی مثل من صلوات بفرستین که به ارزوی قشنگمون برسیم √

به مامانت توصیه کن بخاطر زندگی توهم که شده وقتی شما اونجایین دهن به دهن نشه باهاش...وملایم صحبت کنه هرچی میاد دعوا راه بندازه بایه باشه اقایی حق باشماس سروتهشو جمع کنه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....