2777
2789
عنوان

دیدن قلب جنین در سونوگرافی واژینال ، لطفا بیاین کمک 🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 4088 بازدید | 35 پست

دختر من تو هفته ٤-٦-٧ سونو واژينال قلب ديده نشد آخر هفته ٧ تو اتاق عمل كورتاژ قبل ديده شد الان بغلم داره لالا ميكنه😍😍

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی لکه بینی داشته باشی سونو واژینال نباید انجام بدی ک، شیاف میدن تا اتفاقی نیوفته

اخه هم با دکتر رنان مشورت کردم هم خوددکتر یونو . گفت سونو داخلی مشکلی نداره.  

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
دوست خودم ۶ هفته ندیدن واژینال. ۷ هفته که رفت قلب بچه ش میزد 😍😍

وای خدااااکنه 🙏  .اخه من نگرانیم لکه بینیه هم هس ، انشالاکه چیزی نباشه

اسپیرین نه .شیاف ضد سقط داده فعلا

همونو استفاده کن و استراحت کن و فقط برای دستشویی بلند شو .انشالله هفته های آتی میری قلب کوچولوشو میبینی.هرچند خودمم هنوز سنوگرافی نرفتم جوجمو ببینم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
صبورباش تشکیل میشه.شمابرای لکه بینی حتمابایدشیاف وامپول پروژسترون بزنی.تعجب میکنم پزشکان کوتاهی میکن ...

عزیزم اره .منم شبی یکی استفاده میکنم . دکترم گفت اگه قلب تشکیل شد شیافتو مقدارشو زیاد میکنم ولی چون هنوز قلب دیده نشده نگرانم طوری باشه و بعد به مشکل بخوری ،

دختر من تو هفته ٤-٦-٧ سونو واژينال قلب ديده نشد آخر هفته ٧ تو اتاق عمل كورتاژ قبل ديده شد الان بغلم ...

وااای خدایا ... برامنم دعاکن پس که بچم سالم باشه

وقتی لکه بینی داشته باشی سونو واژینال نباید انجام بدی ک، شیاف میدن تا اتفاقی نیوفته

من ٤ ماه با خونريزي سونو واژينال شدم اصلا به هم ربط ندارن عزيزم 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
اتفاقا اونم لکه بینی داشت😍😍😍

خیلی امیدوارم کردی 🙏   انشالا که منم مث همون دوستت باشمو بچم سالم باشه ... الهی آآآمین