2777
2789
عنوان

اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 87 پست
حالا ی سونو خوب برو خواهرشوهر منم تنبله با موی زیاد ازمایشا هورمونی تقریبا نرمال رفته سونو چند جا فه ...

اتفاقا من موی زاید مجرد بودم 3 ماه داشتم رفتم دکتر ی قرص داد خوردم نصف شد اصلا... ی زارمایش دادم رفتم دکتر زنان گفت خیلی خوبه فقط جند تا دونه بالاس . بخور این قرصو حله ...

خوردم اما خب ازدواج کردم فهمیدم تنبلی دارم ... دارو خوردم ...از عید هم موی زاید دام باز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته اقدام کردی؟منم شوهرم خ خ سخت راضی شد رفت بعد ک رفت پشیمون شدمیگه کاش زودتر رفته بودم حالا ب ...

5-6 ماهه

2ماه هم هست همه میگن نمیخواین بیارین شوهرم دوس داره اما خب میگه مشکل ندارم درحالی که برادر شوهرم زنش سر اولی عفونت داشت کنارش رفت دکتر برای تقویتی دارو خورد سر 2-3ماه باردار شد زنش

من همش کابوس دارم نکنه مشکل از تنگی واژن منه چون درد خیلی دارم زمان نزدیکی میترسم برم معاینه اینو بهم بگن 

قرص و امپول تاحالا استفاده کردین؟؟؟؟

اره من قرص کلومفین و لتروزول برای تحریک تخمک گذاری ولی سر خود نباید بخوری چون بیشتر از تعداد خاصی کلا بهم میریزی و برای اینکه پری بشم امپول پروژسترون

5-6 ماهه 2ماه هم هست همه میگن نمیخواین بیارین شوهرم دوس داره اما خب میگه مشکل ندارم درحالی که برادر ...

• پریودهای دردناک
  • دوره‌های قاعدگی طولانی
  • آمنوره (عدم قاعدگی) در شرایطی که سرویکس (دهانه رحم) به طور کامل مسدود شود.
تشخیص تنگی با قرار دادن یک پروب در دهانه رحم امکان پذیر است. پزشک به کمک پروب میزان تنگی دهانه رحم را مشاهده می‌کند. اگر در این شرایط اطلاعات خاص
از عید متوجه موهای زاید شدم اما فکرم نمیکردم این همه دارو بخورم و پریود شدنم باز تنبلی داشته باشم .. ...

مطمئنی تنبلی داری شاید پرو لاکتین بالاس؟

آبجی من تجربه خودم رو میگم بهت من کلا از اول نامنظم  بود پریم و لک بینی هم داشتم کم ولی بعد ازدواج زیاد شد خیلی خسته شده بودم پریمی هم طولانی تو اقدام حامله شدم که سقطی شد گفتم از الان به بعد دیگه داغون میشه رحمم ضعیف بود ضعیف تر شد خلاصه بخاطر سقطم و لکه‌ها دکتر سنتی بهم گفت قرص کمر با زرده تخم مرغ محلی چند شب پشت سرهم کمرت بزار و مامان بزرگم هم گفت زرد چوبه زنجبیل دارچین زعفرون زرده تخم مرغ محلی با عسل قاطی کن کمرت بچسبان الان یکسال میگذره دیگه لک ندیدم برای نامنظمی هم دکتر خوبم گفت پرولاکتینم بالاست و قرص داد دوماه مصرف کردم مرتب شده الحمدلله بعضی وقت ها رحم و کمرت ضعیف و شل هست یک دلیل دیگه اگه رحم عفونت داشته باشه خوب نیست و شاید دیر بگیره من خدمت عنبر نسارا دود کردم و تو دم کرده آویشن میخوام بخوابم البته عفونت خاصی ندارم ولی خوب

فقط اینا تجربه من بود خودت تصمیم بگیرد چیکاری کنی و اصلا نگران نباش خدا خودش کمکت میکنه خیلی معمولی منم جاریم حامله بود بهش محبت کردم و هواشو داشتم و میخندیدم  و شوخی انگار نه انگار درونم آشوبه اصلا حساسیت نشون نده

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
من ده روز دیگه موقع پری ام هس ولی هیچ علائمی ندارم واقعا نمیدونم

منم 29موقعش علائمی ندارم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
مطمئنی تنبلی داری شاید پرو لاکتین بالاس؟ آبجی من تجربه خودم رو میگم بهت من کلا از اول نامنظم   ...

سلام عزیزم مرسی از این همه نکات خوووبی که گفتی مرسی

2روز دیگه وقت گرفتم برم دکتر باز، ببینم چرا هنوز نشدم تنبلیم با ی ماه متفورمین در جه حالیه دعام کن

ازمایش خون بدیم مشخص میکنه پرولاکتینو؟؟

سلام عزیزم مرسی از این همه نکات خوووبی که گفتی مرسی 2روز دیگه وقت گرفتم برم دکتر باز، ببینم چرا هنو ...

آره خواهری با آزمایش خون نشون میده البته از 24 ساعت قبل شنیدم میگن نباید به سینه دست زد و تحریک کرد و باید ناشتا باشی گلم❤

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!