2777
2789
عنوان

طریقه خواستگاری کردن

434 بازدید | 46 پست

بچه ها سلام

میخواستم واسه داداشم برم صحبت کنم 

طرف خانواده مذهبی و فرهنگی هستن و من میخوام برای بار اول خودم برم صحبت کنم ببینم اصلا نظرشون مثبت یا منفی هست و اگه مثبت بود مامانم . بعدها دادشمم ببریم ولی نمیدونم چجوری حرف بزنم که نظرشونو جلب کنم

لطفا کمکم کنید

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا پیداش کردین معرفی کردن بهتون؟ کجا میخوای ببینیش؟ راه ارتباطیت چیه؟

ما هم دنبال یه دختر مذهبی و معتقد با خانواده موجه میگردیم عملا نایابه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من باشم اینو میگم

سلام گلم خوبی میشه چند دیقه باهم حرف بزنیم؟من خواهر فلانیم راستش داداشم خیلی از شما خوشش اومده از نجابت و خانومی شما گفته اول من بیام باهاتون حرف بزنم که اگه جوابتون مثبت بود ما با خانواده تشریف بیاریم اگه نه که مزاحم نشیم بعد شرایط داداشتو بگو و ببین چی میگه بنظرم خیلی مهمه دختره بفهمه داداشت از اون خوشش اومده بیشتر دخترا از پسرایی که خانوادشون براشون زن میگیرن خوششون نمیاد

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔

من خودم دختره و مامانشو دیدم و از کسی که میشناختشون پرسیدم و گفت خیلی خوبن و حالا رفتم در خونشون که با مامانش صحبت کنم مامانه نبود از باباش شماره مامانه رو گرفتم و بهش پیام دادم که میتونم عصری ی نیمساعتی وقتتون رو بگیرم برای امر خیری!!حالا منتظر پیام مامانش هستم. و اگه اجازه داد بنظر شما چجوری صحبت کنم که خوب باشه؟

ی نکته داخل پرانتز(من میخوام از همون ابتدا با خانواده دختره مطرح کنم نه با خود دختره یعنی بنظرم جو خانواده شون اینجوریه)

بنظر من اولین جلسه شما با مامانت برو دفعه دوم داداشتم ببرین اینجوری بهتره تا اینکه سه بار برید بعد د ...

مامانم در حال حاضر نیستن و من میخوام قدم اول خودم تنهایی برم با مادر دختره صحبت کنم و اگه اجازه دادن با مامانم دفعه بعد بریم بنظرتون چطوره؟

اها من اشتباه فهمیدم خودت میخوای بری ینی داداشت ندیده هنوز؟نمیدونم اینطوری فرق میکنه دیگه

نه دادشم ندیده ولی طبق شناختی که از داداشم دارم این دختر به معیارهاش نزدیکه 

من باشم اینو میگم سلام گلم خوبی میشه چند دیقه باهم حرف بزنیم؟من خواهر فلانیم راستش داداشم خیلی از ش ...

آخه میخوام با مامانش مطرح کنم برای اولین بار چجوری نظر مامانشو جلب کنم؟

معادله عجیبیه دخترا میگن شوهر نیس، پسرا میگن دختر واس ازدواج نیس

هر دوتاش هست ولی متاسفانه معرف نیست کاش کسی پیدامیشد توی هر شهر ی زنجیره معرف درست میشد و انقد ازدواجهای ناموفق شکل نمیگرفت!!!اگه معرف ویژگیها و معیارهای دو طرف رو یادداشت میکرد و طبق اونها معرفی میکرد دیگه انقد جوونها نمیگفتن کیس مناسب نیست!!