2777
2789
عنوان

به پسر خالم جواب بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 31 پست

به نظرم آشنایی بحثش کلا با ارتباط تلگرامی و این حرفا جداس. حتی فامیل خود آدمم گاهی رفتارش با دیگران با رفتاری که با همسرش داره فرق میکنه.

بنابراین بهتره به صورت جدی تری با موضوع برخورد کنی و با ایشون به صورت حضوری صحبت کنی اونم به عنوان خواستگار نه پسرخاله.

مشاوره قبل از ازدواجم من صددرصد به همه پیشنهاد میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم آشنایی بحثش کلا با ارتباط تلگرامی و این حرفا جداس. حتی فامیل خود آدمم گاهی رفتارش با دیگران ...

قرار خاستگاری رسمی گداشته شده اما تا قبلش یه حدود خیلی کمی اشنا بشیم چطوره؟؟چون واقعا با اینکه اشناست نمیشناسمش 

کلا صحبت کردن با اس ام اس و تل همیشه سوتفاهم بوجود میاره چون لحن و حس و میزان جدیت توش مشخص نیست. بعضی سوالاییم که از طرف مقابل میشه باید سریع جواب بده وگرنه اگه وقت داشته باشه فلسفه میبافه و اون چیزی رو که بهش اعتقاد داره میگه نه اون چیزی که عمل میکنه

به نظرم آشنایی بحثش کلا با ارتباط تلگرامی و این حرفا جداس. حتی فامیل خود آدمم گاهی رفتارش با دیگران ...

مشاوره قبل از ازدواج همه جا خوب نيست واقعا بابد دنبال ي مشاور خوب باشن 

منم با پسرخاله ام ازدواج کردم،قبلش دخترخاله ام ازم خواست که شماره ام رو بهش بدم قبول نکردم.تا اینکه خاله ام با مامانم هماهنگ کردن و شماره ام رو بهش دادم.بعد از اینکه با هم برای اولین بار صحبت کردیم بهم پیام داد که امروز بهترین روز عمرم بود😍😍😍

قرار خاستگاری رسمی گداشته شده اما تا قبلش یه حدود خیلی کمی اشنا بشیم چطوره؟؟چون واقعا با اینکه اشناس ...

من معاشرت حضوری رو بیشتر قبول دارم درصد خطاش کمتره به نظرم.

اون حدود خیلی کم به درد یه عمر زندگی نمیخوره گلم. پیشنهاد میکنم بیشتر وقت بذاری

به نظر من نه عزیزم شماکه تا الان صبر کردین چندروزم روش تجربه ی تلخی از این موضوع دارم که هنوزم خانوادمو تحت تاثیر قرار داده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

منو پسر خالم از وقتي ك دييرستان بوديم همديگه رو ميخواستيم و صحبت ميكرديم  و حتي سال اول دانشكاه صحبت كردن ك اگه رفت سر كار بيان جلو و من همون موقع جواب مثبت دادم هم سن بوديم...به مرور ك بزرگ شديم چون از هم دور شديم انقققققققد رابطمون بد شد ك باورتون نميشه😞😞😞هنوزم دوستش دارم ولي حيف و صد حيف كه همه حرمتا بينمون شكسته شذ😢حالا با اين ك چن ساله و حتي بعد از اون با يكي ديگه اشنا شدم و قراره ازدواج هم بين خودمون گذاشتيم ولي دلم راضي نميشه ب ازدواج 

اخی عزیزم.ولی ما بزرگیم درگیر این احساسا نشیم خدا کنه 

اره خب شما عاقلانه تصميم بگير

نميدوني من چ شكستي بزرگي تو زندگيم خوردم هنوزم حرفش ك ميشه اشك تو چشام جمع ميشه چون فاميله و هميشه چشمون تو چشم هم ميوفته دلم نمياد ازدواج كنم هنوز بهش تعلق خاطر دارم و دوسش دارم

اميدوارم مورد امتحان نباشييييي

بعدشم واسه ارتباط و اشنايي وقت زياد

تا نيمده و ريمي نشده صلاح نيس و نكن 

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
منو پسر خالم از وقتي ك دييرستان بوديم همديگه رو ميخواستيم و صحبت ميكرديم  و حتي سال اول دانشكاه ...

اخی چقدر بد نکنه اونم دلش هنوز گیرت باشه

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید