2777
2789
عنوان

دعوت کردن خانواده شوهر

1284 بازدید | 26 پست

سلام دوستان...

شما به غیر از زمانی که به خانواده شوهرتون سر میزنید، اگر خودشون دعوت کنن برای ناهار و شامی.. به پسرشون زنگ میزنن یا شما؟ من خیلی از این موضوع ناراحتم. همسرم جندبار به خانوادش گفته که به عروستون زنگ بزنید ولی اونا اصلا به روی خودشون نمیارن.. چه مادر چه خواهرا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودم زنگ میزنن اوایل به شوهرم میگفتن

یه چند باری مودبانه گفتم باید به خانم خونه زنگ بزنه هرکسی که قراره بیاد یا دعوت کنه چون اون از برنامه های خونه شون اطلاع داره 

یا حتی شایدم سورپرایزی داره 

هی گفتم یاد گرفتن

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

برای منم اولا شاید یه کم مهم بود ولی الانا میگم همون بهتر که اینطورین.دوری و دوستی.خداروشکر کن.اگه هرروز زنگ میزدن و به یه بهانه ای دلتو خون میکردن خوب بود؟

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

به من دقیقه 90میگن

منم خیلی ناراحت میشم

زیر شاممو خاموش میکنم میرم

نرم عزا میگیرن

خانواده شوهره دیگه چی میشه کرد

توهم ناراحت نشو باز هرچیه به شما یا همسرتون زود میگن

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻

بنظرم ي بار نروووو

دعوتم نكن

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

شمام مثه خودشون باش ناراحتی نداره

منم اوایل ناراحت میشدم بعد بیخیال شدم گفتم خوب منم نمیزنم که این به اوندر

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید

خانواده همسر من تا الان که 3 سال عروسشونم 1 بار هم زنگ نزدن.الانم به جای این که به خونه زنگ بزنن به موبایل پسرشون زنگ میزنن.اوایل خیلی ناراحت میشدم ولی الان اصلا دیگه محل نمیدم.چند بار سر این موضوع با شوهرم دعوای شدید کروم ولی فایده ای نداره.بی توجهی کن.توهم زنگ نزن.

چند بارم که زنگ زدن دعوتتون کردن بهونه بیار و نرو.بعد بهشون بگو باید با من هماهنگ میکردید تا کارا رو تنظیم میکردم

البته من این راهو رفتم و جواب نداد انشالا برای تو جواب بده

بهتر

نه تو زنگ بزن نه اونا

همون دعوتا از طريق شوهرت باشه بهتره

خوشت مياد همكلام بشي باهاشون؟

كاش نميگفتي همسرت چنين تقاضايي بكنه ازشون

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه