2777
2789
بخدا داشتم تايپ ميكردم 😔

ميدونم عزيزم، روي صحبتم با همه بود، همون توي ابتداي تايپيك بنويسين بهتره، من راديو جوانو قبلا داشتم فقط گوش ميكردم. نميشد سيو كرد، الان با آپديت جديد ميشه ظاهرا، كه من تنبلم آپديت هم نكردن😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم از اینجا 😓عشق پربازدیدی کشته همرو😂 دوستانی مثل شما نبودن کاربریمو قطع میکردم 

😂😂😂کلا همه یاد گرفتن پست اول نزارن فقط کش بدن کلی کاربری بیاد تاپیکشون

فداتم ک مهربون

نی نی بیاد انقد سرت شلوغ میشه دیگه وقت نمیکنی بیای

اول چطور از راديو جوان اهنگ دانلود كنم و سوال دوم يه علامت ك همش ميچرخه بالا گوشي كنار جاي كً نوشته ...

خب تو رادیو جواب اهنگو بیار پخش شه بعد پایین صفحه سمت راست سه تا نقطه هست اونو بزن زده syncاونو بزنی دان میشه

ادمک لال نباش پرو باش  

از رادیو جوان نمیشه دانلود کرد باید از اپ استور یا سیب اپ نرم افزار دانلود موسیقی بگیری 

زبان فارسی ام باید نرن افزارشو دانلود کنی ک من نرم افرار مداد دارم 

بعذش موبوگرامم از اپ استور بگیر نداشت سیب اپ 

همه ی زندگیمییی عشققققققق مامان😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
😂😂😂کلا همه یاد گرفتن پست اول نزارن فقط کش بدن کلی کاربری بیاد تاپیکشون فداتم ک مهربون نی نی بیا ...

بخدا بچم رو پام بود موضوع تاپيكً رو زدم و رفتم گذاشتمش و اومدم تايپ كردم خواهش ميكنم اينجوري نگيد بخدا من برامً مهم نيست  كسي بازديد كنه من فقط ميخامً كسي كمكم كنه همين 

من زشت کی ام 😀😂
اول چطور از راديو جوان اهنگ دانلود كنم و سوال دوم يه علامت ك همش ميچرخه بالا گوشي كنار جاي كً نوشته ...

رادیو جوانو نمیشه سیو کرد تو موزیکات ولی همونجا تو لیستش میتونی انتقال بدی و گوش کنی

اون چرخش بخاطر نت ضعیفه ک اپلود میشه

واتس اپم من خودم فارسی نصب کردم

بنویس فارسی واتساپ اونو دان کن

بخدا بچم رو پام بود موضوع تاپيكً رو زدم و رفتم گذاشتمش و اومدم تايپ كردم خواهش ميكنم اينجوري نگيد بخ ...

ن گلم منظورم ب شما نیس موضوع شما کلیشه ای و حساس نبود منظورم ب اون تاپیکاس

ناراحت نباش

موبوگرامو من اون موقع تو گوگل دان کردم واتس اپشم نسخه فارسی نداره فک کنم

ادمک لال نباش پرو باش  

همه اپهات رو باید از اپ استور دانلود کنی

رادیو جوانم دایره هست بین ستاره و فلشها اون رو میزنی موزیک دانلود میشه موبوگرامم نمیدونم چی هست 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
😂😂😂کلا همه یاد گرفتن پست اول نزارن فقط کش بدن کلی کاربری بیاد تاپیکشون فداتم ک مهربون نی نی بیا ...

راستش کلافه شدم از بیکاری از اونطرفم یه مامان تنبل و خوابالو بودم کل این نه ماه به خواب و بطالت گذشت😂😂

بخدا بچم رو پام بود موضوع تاپيكً رو زدم و رفتم گذاشتمش و اومدم تايپ كردم خواهش ميكنم اينجوري نگيد بخ ...

مقصر نیستی منم بی اعصابم😂😂دوتا تاپیک اعصاب خوردکنی دیدم عصبیم😂😂

راستش کلافه شدم از بیکاری از اونطرفم یه مامان تنبل و خوابالو بودم کل این نه ماه به خواب و بطالت گذشت ...

بزار این چن روزم بگذره وقت نمیکنی سرتو بخارونی خاب برات ارزو میشه😜