2777
2789
عنوان

خانوما کمک کنید ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 62 پست

آخه این چه کاری بود! آدم‌ شماره مخطباشو نمیده به شوهرش یا بلعکس حالا شما شماره مراحم دادی؟حالا راه بیفت خیلی جدی برو شکایت کن تا ثابت کنی طرف رو بکشونی دادگاه وشاکی خصوصی باشی تا شوهرت خیالش راحت شه و اونم حالش گرفته بشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکل چ آشنا چ نا آشنا .مردا نسبت ب این موضوع حساسن ک کسی مزاحم همسرشون شه . تو نباید به هیچ عنوان شماره مزاحمت رو ب شوهرت بدی و یه جوری ردش میکردی 

چمیدونم مسدود میکردی شمارشو .درضمن خیلی واجب بود تواین شرایط دوری اینکارو بکنی 

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   
پس شما کسی مزاحمت میشه و حرف زشت میزنه چیکارمیکنی

هیچی میذارمش رو لیست سیاه و بهش بی توجه ام .ممکنه این اتفاق واسه همه رخ بده 

شما که همسر داری چرا ریسک کردی😔 فقط ناراحتم شدید و دعا میکنم ختم به خیر شه

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
آخه این چه کاری بود! آدم‌ شماره مخطباشو نمیده به شوهرش یا بلعکس حالا شما شماره مراحم دادی؟حالا راه ب ...

ن بابا شاید حالا حل شد راحت 

بعدشم اگ آدرس قیافت و رفتاراتوب شوهرت بده ک دیگه باید چوب اشتباه گذشته ت رو هم بخوری 

خداکنه شوهرت بهت اعتماد داشته باشه 

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   
ینی بخاطر این قضیه انقدر شلوغ کنم خانواده هامونم بفهمن؟

خانواده ها متوجه این موضوع نباید بشن.ببین عزیزم اگه پیگیری نکنی و جدی نباشی پیش شوهرت یه عمر زبونت کوتاهه.حالا خودانی

ن بابا شاید حالا حل شد راحت  بعدشم اگ آدرس قیافت و رفتاراتوب شوهرت بده ک دیگه باید چوب اشتباه ...

خب قیافه ی منو دیده کامل. اون ادمیه که بارها گفت باهات تلافی میکنم. چون ردش کردم و خیلی سوخت

اگه شوهرت باور کنه حرفاشو بدرد زندگی نمیخوره چون اعتماد نداره

ببخشیدا حالا اینکه الانم باهاش ارتباط داره اشتباه باشه ولی اینکه قبلا باهاش بیرون رفتی و ک دیگه میتونه باور کنه .فقط باید واقع بین باشه و منطقی 

ک بعید میدونم کم مردی پیش میاد.حالا ان شالله ب خیر و خوشی بگذره .توکل بخدا کن 

خب بهش بگو اگه من کار اشتباهی میکردم که شماره طرفو برات نمیفرستادم گاهی نگی بهتره چون مردارو بیشتر حساس میکنه شوهر من که خیلی حساسه رو این چیزا برا یه نگاه دعوا میکنه چه برسه به این چیزا کلا نباید اینکارو میکردی میذاشتی بلک لیست ولی گاهیم بعضی مسائل ریشه دار میشه ادم نمیگه یهو میبینی مزاحمه ول کن نیس زندگی رو میخواد بپاشونه اونوقت باز شوهر میگه چرا از اول نگفتی خلاصه مردا هم بگی هم نگی ناراضین معلوم نیس با خودشون چند چندن خخخخخخ

خب بهش بگو اگه من کار اشتباهی میکردم که شماره طرفو برات نمیفرستادم گاهی نگی بهتره چون مردارو بیشتر ح ...

دقیقا ازهمین ترسیدم که ول نکنه و موقعی زنگ بزنه که پیش شوهرمم