2777
2789
عنوان

شوهر عصبي و بي حوصله

1074 بازدید | 18 پست

به نظر شما علت اصلي بي حوصلگي و عصبانيت اقايون چيه؟!؟ 

چند درصد تقصر ما خانوماست؟!؟؟ 

راه حلي بوده كه استفاده كرده باشين تا همسرتون بهتر بشه؟!؟ 

اين رفتارا چه تاثيراتي روي بچه ها ميزاره؟!؟ 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک واقعا کسادی بلزار و گروتی شوهرمو بهم ریخته.منم درمقابلش برای ارامش خودمو و خودش و بچه هام فقط ص ...

خيلي عاليه افرين عزيزم♥️

من ک ۱۰۰درصد مقصر اعصاب خوردی شوهرمم.خودشم همیشه میگه هیچکس مثل تو حرفاش داغونم نمیکنه.ولی خب دست خودم نیس یهو عصبی میشم.دقیقا همین امروز صبح رفتم رو اعصابش طهر دلم سوخت الکی‌بهش گیر دادم رفتم بغلش کردم کنارش نشستم واسش میوه پوست کندم خودم میذاشتم دهنش حسابی لوسش کردم عصر ک میخواس بره سرکار کلی قربون صدقم رفت انگار ن انگار رو اعصابش رفته بودم

به نظرم خیلی با شوهرت راه بیا با این وضع اقتصادی واقعا همه عصبی هستن ا

نه اين براي خودم نيست يه نظرسنجي براي اينكه بدونم رفتار خانواده چقدر رو  بچه ها تاثير ميزاره و خانوما چيكار ميكنن

فشار مالی و قسط و قرض که البته حقم دارن منم شوهرم بعضی وقتا از بس فکر میکنه بی حوصله و عصبی میشه

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
من ک ۱۰۰درصد مقصر اعصاب خوردی شوهرمم.خودشم همیشه میگه هیچکس مثل تو حرفاش داغونم نمیکنه.ولی خب دست خو ...

خدارو شكر قدر همسرتونو بدونيد و هروقت كه عصباني شدي و خواستين ناراحتش كنيد اينو بياد بيارين كه همسرتون بين تمام دختراي دنيا شمارو انتخاب كرده و كنار شماست اين خيلي عالي و خاصه

نه اين براي خودم نيست يه نظرسنجي براي اينكه بدونم رفتار خانواده چقدر رو  بچه ها تاثير ميزاره و ...

رفتار مادر که مستقیم تاثیر داره باید خیلی ارامش داشته باشی من خیلی تو زندگی مشکل دارم وبه شدت استرسی ووسواس امادارم رو خودم کار میکنم به خاطر بچه هام ذکر یونسیه هم خیلی برای من مفید بود

رفتار مادر که مستقیم تاثیر داره باید خیلی ارامش داشته باشی من خیلی تو زندگی مشکل دارم وبه شدت استرسی ...

بسيار عالي به نظرتون ارامش شما باعث بهتر شدن شرايط همسرتون شده؟!؟ نتيجه گرفتين ؟؟؟

خدارو شكر قدر همسرتونو بدونيد و هروقت كه عصباني شدي و خواستين ناراحتش كنيد اينو بياد بيارين كه همسرت ...

ممنون عزیزم.اره واقعا من با شوهرم ۷سال دوست بودم همیشه هم بهش افتخار میکنم ک توهمه اون سالا بدون تعهد موند.ولی‌بعضی وقتا انقد‌عصبی میشم ک نمیتونم تحمل کنم دلم میخواس یکم صبور بودم