2777
2789
عنوان

یه موضوعی ذهنمو درگیر کرد الان😭😭برای قد

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرشون

اره اتفاقا من ۱۶۲شوهرم نزدیک ۱۸۶عاشششششقمه.برادرشوهرامم همه بلندن زناشونم از من بلندتر نیستن

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
جمع کن برو تا نیومدن بگن پز دادی 

نه بخداااا....من تا ۲۱ سالگی ۱۶۶ بودم یه سری ورزشا انجام دادم الان شدم ۱۶۹ وای خب شاید باورت نشه کوتاهم....اخه اصلا اهل پاشنه بلند پوشیدن نیستم

پسر عموی شوهرم ۱۴ سالشه.۱۹۰هست.وحشتناک شده.هر سری میبینیش دوباره بلندر شده

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
شوهرم ۱۸۳ هست منم ۱۶۷ میگه ازین بلندتر قشنگ نیست.البته همه اینجوری نیستن

شمام قد کوتاه نیستی معمولی رو ب بالایی

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
  عزیزم۱۷۴برای یه خانم قشنگ نیست مگه توپر باشه وگرنه خیلی خنده داره

آخه تو پرم باشه دیگه تقریبا مردنه میشه هیکلش نه🤔

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑