2777
2789
عنوان

زیبایی پا

| مشاهده متن کامل بحث + 38724 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم5 ساله استفاده میکنه.....میگه رو دستش نیومده...عالیه حتی کرم 60 تومنی هم خرید برای پا ولی باز ...

منم تموم کرم های گرون و خارجی رو امتحان کردم فایده نداشت اما این پامو کاملا خوب کرد 

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
نه اسپرت بود    

اون نوک تیزا که یه مدت میپوشیدم ...جدای شصت تپل و قوزک داغونم....روهر انگشتم یکی یه دونه تاول ابدار همش داشتم....خدایی فازمون چی بود رو نمیدونم

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد  
اين ور قامبيدگي روي انگشتا ميشه كاري كرد صاف بشه من بدم مياد ازش انگار دونه زده😐

عزیزم باید باهاش اخت بگیری ....کمکم  جوری میشه اگه نبینیشون دل تنگشون میشی

اون نوک تیزا که یه مدت میپوشیدم ...جدای شصت تپل و قوزک داغونم....روهر انگشتم یکی یه دونه تاول ابدار ...

وای منم یه مدت ازاین بابت ها میپوشیدم ک مد بود پامو کلا نابود کرد اخه یکی نبود بگه دختر مگه واجبه بپوش😥😥😥😑😑😑

💗دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت /دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💗
خدایی بعضیا پاهاشون خیلی ظریف و خوشگله

ای ام پا خوشگل ای ام پا ظریف ای ام پا زیبا،،،منم سبزه ام ولی پاهام ظریف هستش،،،اره باید ارثی باشه،،،،

سلام..اگه تونستی یدونه صلوات  مهمونم کن....  

منم پاهام ۴۰ هست😃😃یه ذره بزرگه ولی خب چکارش کنم به هیکلم میاد😎😎

ولی توی حمام من روی پامو کیسه میکشم و کف پامو سنگ میزنم بعد حمام هم کرم جی میزنم خیلی خوب میشه

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...

من سایز پاهام خوبه نسبت به قد و وزنم..39.. قبلا سفیدم بودنا از بس تابستونا صندل پوشیدم دو رنگ شدم دستامم همین جور! عادت دارم استین سه ربع میپوشم یا استینامو میزنم بالا تا زیر ارنجم سفیده بقیش سوخته..یه عادت بدی هم پیدا کردم یه ساله رو یکی از پاهام میشینم..یعنی اون یکیو دراز میکنم رو یکی میشینم برا همین سلولای کنار پام مرده کبود شده حالا میخام ترمیم کنم.. ولی جدا دو رنگ شدنو چیکار کنم من

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

منم تابستون پارسال پاهام دورنگ شده بود ولی کل زمستون کفش اسپرت پوشدم دورنگ بودنش رفت حالا سفیده

💗دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت /دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💗
اون نوک تیزا که یه مدت میپوشیدم ...جدای شصت تپل و قوزک داغونم....روهر انگشتم یکی یه دونه تاول ابدار ...

يعني اين بر امدگي از بين نميره؟

برا من بر امدگي هست

وقتي تازه پام از كفش در بيارم روي هر انگشت قلمبيده هست قرمزميشه  

خيلي ضايع هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
عزیزم باید باهاش اخت بگیری ....کمکم  جوری میشه اگه نبینیشون دل تنگشون میشی

نه خيلي زشته 

من انگشتام بلند هست اينم روش هست خيلي زشته  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
يعني اين بر امدگي از بين نميره؟ برا من بر امدگي هست وقتي تازه پام از كفش در بيارم روي هر انگشت قلم ...

به مرور کفشهای راحت بپوشی و تقویت کنی پاهاتو میره گلم