2777
2789
عنوان

کاری هست که انجام بدم تا نشه کنکور شرکت کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 108 پست
آره میدونم آخرین شانسه. ای کاش بشه یه کنکور بهتر بدم.

حتما میتونی

منم سومین کنکور و اخرین کنکورمه دیگ

درباره منابع و اینا اگر سوالی داشتی در خدمتم

من با 5 تا رتبه تک رقمی و چن تا از معروف ترین مشاورای ایران واسه منابع و اینا صحبت کردم..  صدبارم عوضشون کردم تا ب ی کتابای عالی رسیدم..واس همین اطلاعاتم تکمیله تو این چیزا

روزی یه کنکور بزنید اول فقط صورت سوالو بخونید و بعد از پاسخنامه فقط گزینه صحیح رو نگاه کنید.

جزوات جمع بندی رو از نت دانلود کنید و مرتب مرور کنید. الان وقت اللی تللی نیست شده 10-15 ساعت بخونید. مثل زمانهایی که شب امتحانتون بود. الانم شب امتحان کنکوره.  واسه ریاضی راحت میتونید تا 50 بزنید فقط کنکورهای قبلی رو بخونید و جواب تشریحیشو نگاه کنید و خودتون دوباره از اول حل کنید.

واسه عمومیا هم جمع بنبندی های عالی توی نت هست دانلود کنید. از سال 94 تا الان بخونید هم داخل و هم خادج طوری که مسلط بشید و همه جوابارو یاد بگیرید. سر کنکورم هرچی فقط بلدید جکاب بدید. اگه تجربی هستیدهمه رو  صفرم بزنید یه جاهایبی دولتی میارید. پس با چندتا سوال درست رتبه خوبی کسب میکنی. 

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم. ولی بذار باهات صادق باشم. اگه این دو سال رتبه ت زیر 5000 نبوده، من که بعید می دونم دندون بی ...

من مطمینم من از همون انگشت شمارام..امسال ثابت میکنم

نه رتبم خیلی بدتر از این حرفا بوده ولی خداشاهده با دست نزدن ب کتابا اون رتبه رو اوردم...

خودم توانایی هامو میدونم در چ سطحه اخه..میدونم رسیدن ب دورقمی برام اصلا مشکل نیست..فقط میخواد کم نیارم ک دیگ کم نمیارم

فقط  ب خوبی و خوشی راضی بشن پشت کنکور بمونم حله..ک فعلا تو همینش موندم

اونی که سال دیگه کنکور میدی از عقب به جلو بدو یعنی اول کنکورهای سالهای  قبلو بخون  و مسلز شو بعد برو سراغ منابع. و اول متن کتاب درسی رو بخون حتی واسه ریاضی و فیزیک و بعد برو تستهای فقط کنکوری سالهای قبل رو از اون درسها بخون. 

فقط برای زیست باید جزوه ترکیبی و کنکوریشو داشته باشی  توی نت فراوونه دانلود کن.

خواهش میکنم گلم تاپیک متعلق به شماست D:

من قصد دخالت و فضولی ندارم گلم اما نکاتی که نوشتم رو بخون و بنظرم به خودت یه شانس بده واسه امسال.

موفق باشی.

اونی که سال دیگه کنکور میدی از عقب به جلو بدو یعنی اول کنکورهای سالهای  قبلو بخون  و مسلز ...

چ جالب روش رضا جدیدی  هم همینطوری بود..یکی از مشاورای خوبه..اما ب نظر من خیلی عجیب اومد این روش...ینی اول بهتر نیس کل درسنامه رو خوند و مسلط شد و ی عالم تست تالیفی زد بعد رف سراغ کنکور؟

چ جالب روش رضا جدیدی  هم همینطوری بود..یکی از مشاورای خوبه..اما ب نظر من خیلی عجیب اومد این روش ...

نه شما تا وقتی ندونی چه فصلهایی تو کنکور مهمه و مد نظر طراح هست چطوری میخوای شروع به خوندن کنی؟ 

مشکل ما اینه که میخوایم خودمونو بسنجیم جلو جلو ببینیم رتبمون چند میشه.

نه شما تا وقتی ندونی چه فصلهایی تو کنکور مهمه و مد نظر طراح هست چطوری میخوای شروع به خوندن کنی؟  ...

درسته حق با شماس

عزیزم شما رشتت چیه؟

مشاور تحصیلی خیلی خوب سراغ نداری؟

خیلی دنبال ی مشاورم ک تضمینی منو ب دورقمی برسونه..خودم حاضرم از جون مایه بذارم واقعا..مشاور خوب پیدا نمیکنم اصلا

من قصد دخالت و فضولی ندارم گلم اما نکاتی که نوشتم رو بخون و بنظرم به خودت یه شانس بده واسه امسال. م ...

حتما انجام میدم. نه عزیزم فضولی چیه خواهرانه داری راهنمایی و کمک میکنی. مرسی بابت همه چیز.

درسته حق با شماس عزیزم شما رشتت چیه؟ مشاور تحصیلی خیلی خوب سراغ نداری؟ خیلی دنبال ی مشاورم ک تضمی ...

من لیسانسمم گرفتم خواهر. سراغ ندارم. عزیرم. یه درخواست دوستی بده تا بیشتر راهنماییت کنم.

سال دیگ هم میخوای کنکور بدی عشقم؟میدونی ک اخرین شانسه دیگه

راستی چرا سال دیگه آخرین شانیه؟ مگه قرار نشو تا سه سال کنکور نظام قدیمم برگزار کنن؟

نه فقط 98 دوتا کنکور برگزار میشه..از 99 فقط نظام جدید..اینو تصویب کردن قطعی

ممنونم فعلا خدا نگهدارت عزیرم.