2777
2789
عنوان

کاری هست که انجام بدم تا نشه کنکور شرکت کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 108 پست
نه سال دیگه میخوام شرکت کنم ولی راه حلتو میخوام بدونم  اخه پارسال شرکت کردم نتونستم قبول شم می ...

الان بگم گلم؟

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فهمیدم چرا نمیخوای کنکور بدی.... بنظرم اول خوب فکر کن و اگه واقعا نمیخوای کنکور بدی. کافیه تا پاس ...

واقعا میشه؟

ببین من امسال اینقد ب مامان بابام بنده خدا دروغ گفتم ک دیگ امکانش نیس راستشو بگم ک چیکار کردم..چون اون وقت میگن پس ی سال چ غلطی میکردی...در حالی ک ب خدا غلط خاصی نمیکردم!

خلاصه هر طور شده نباید رتبه واقعیمو ببینن..یا کلا ب ی بهونه ای باید بگم خراب کردم

اب بریزم رو پاسخنامه؟

متاسفانه فیلم بازی کردنم صفررر..اصلا نمیتونم خودمو ب غش بزنم

به نظرم شجاع و صادق باشی بهتره. من خودم این کولی بازی ها رو درست نمی دونم.. هجده سالگی به بعد دیگه س ...

عزیزم تاوانش برای من میشه از کنکور محروم شدن و ی عالم تهمت تحمل کردن ک ی سال چ غلطی میکردی پس

خب تهمتا نوش جونم...تحمل میکنم..اما نمیتونم ب خاطر افکار مامان بابام از  ارزوهام بگذرم و برم ی رشته چرت بخونم

خودشون مجبورم میکنن دروغ بگم هی...

دارم مینویسم براتون. صبر کنین....

اول برای اونی که امسال کنکور داره بعد برای اونی که سال دیگه کنکور داره. با اجازه استارتر.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
عزیزم تاوانش برای من میشه از کنکور محروم شدن و ی عالم تهمت تحمل کردن ک ی سال چ غلطی میکردی پس خب ته ...

یعنی چی؟ خب شجاع باش برو رشته ای که دوس داری بخون. شما که الانم میگی قبول نمیشی و به هر حال یه سال دیگه وقت داری قبل از دانشگاه رفتن، چه دروغ بگی چه حقیقت رو

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
من فهمیدم چرا نمیخوای کنکور بدی.... بنظرم اول خوب فکر کن و اگه واقعا نمیخوای کنکور بدی. کافیه تا پاس ...

چرا نمیخوام کنکور بدم؟  D:

عزییییزم قربون اون دل مهربونت. 

من امسال تا جا داشت با شرایطم جنگیدم تا خوب خوب بخونم ولی شرایط زندگیم اصلا مال درس و تحصیل نیست به هیچ وجه. یعنی همین بس که بدونی من تو بیست و شش سالگی اولین بارمه که دارم کنکور میدم.

یعنی چی؟ خب شجاع باش برو رشته ای که دوس داری بخون. شما که الانم میگی قبول نمیشی و به هر حال یه سال د ...

نه امسال بلخره ی رشته ای ک میارم...اگر واقعیت رو ب مامان بابام بگم میگن پس تو ک درس خون نیستی لازم نکرده  دوباره پشت کنکور بمونی همین امسال برو....

من اینو نمیخوام

میخوام زجر بکشم تغییر کنم بجنگم واسه دندان

مجبورم بگم استرس گرفتم و این حرفا..باز از این طرف میترسم بگن پس تو ک اینقد استرس گرفتی سال دیگ هم استرس میگیری...همین امسال باید بری

گیر کردم:(

نه امسال بلخره ی رشته ای ک میارم...اگر واقعیت رو ب مامان بابام بگم میگن پس تو ک درس خون نیستی لازم ن ...

نمیدونم. ولی بذار باهات صادق باشم. اگه این دو سال رتبه ت زیر 5000 نبوده، من که بعید می دونم دندون بیاری. با انتظارات پدر و مادرت کاری ندارم اما انتظارات خودت رو هم بسنج و منطقی فکر کن. باید توقعی که از خودت داری با شخصیتت و قدرت اراده ت همسو باشه. همه مون با گفتن اینکه در اینده خودمو تغییر میدم و می جنگم و عوض می شم و... خودمونو آروم می کنیم اما واقعا انگشت شمارن کسایی که از پسش بربیان

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️