چند روزه حالم بده. یه هفته پیش روز تخمک گذاریم نزدیکی بدون جلوگیری داشتم. دو روز بعد کشاله ران و تخمدان سمت راست و واژنم درد شدید گرفت و تا الان ادامه داره. از دیروز سر درد تهوع دارم و به بو حساس شدم. دیروز 2 تا بیبی زدم به فاصله 12 ساعت. اولی صورتی کمرنگ شد و بیبی دوم خط صورتیش یک کم پر رنگ تر شد. امروز آز دادم ولی منفی بود. الان نمی دونم حامله ام یا نه😟نظرتون چیه؟
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
انشالا خداوند به زودی زود بغلتو با یه کوچولوی ناز و سالم پر کنه.منم عاشق بچم.بعد سه سال و نیم که از ازدواجمون میگذشت شوهرمو راضی کردم که بچه دار شیم.ولی متاسفانه زود سقط شد.الانم باید دو سه ماهی صبر کنم بعد اقدام کنم.انتظار خیلی سخته
عقب ننداختم. روز 18 پری هستم. ولی خیلی حالم بده. می دونم زود نشون نمی دهد چون یه بچه دارم ولی انقدر ...
منم دیروز روز ۱۸ پریود بودم علایم حالت تهوع و درد رحم و تخمدان داشتم ..ولی بی بی چکممنفی شد ..ولی اگه ازمایش منفی شده بدون زود بوده ..۱۴ تا ۱۶ روز معمولا ازمایش نشون بعد لقاح
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
عقب ننداختم. روز 18 پری هستم. ولی خیلی حالم بده. می دونم زود نشون نمی دهد چون یه بچه دارم ولی انقدر ...
چررراااااااااااااااااااااا انقد زود بیبی چک میذاری؟ مگه خود ازاری داری دختر نکن باخودت اینکارو ...الان اصلا حاملگی ای وجود نداره چه برسه به بیبی چکمثبت
پسرکم مرگ رو انتخاب کرد تا فرصت زندگی رو به خواهر کوچولوش بده...😔
انشالا خداوند به زودی زود بغلتو با یه کوچولوی ناز و سالم پر کنه.منم عاشق بچم.بعد سه سال و نیم که از ...
ممنون مهربونم الهی شما هم به زودی صاحب یه نی نی سالم بشید و ۹ ماه سالم بچسبه تو دلت درست میشه ایشالا قسمت ما این بوده که مادران منتظر باشیم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹