2777
2789
عنوان

انقباض بارداری چطوریه؟؟؟😭😢

6695 بازدید | 20 پست

من همه‌ش میترسم انقباض داشته باشم خودم نفهمم😭

الان چند ساعته یهو حس میکنم نفسم میگیره برای چند ثانیه، یه جا خوندم گرفتن نفس و احساس فشار مبهم انقباضه، البته درد یا احساس سفتی اصلا ندارم.

به پایین شکمم هم که دست میزنم (چهار انگشت پایین ناف) خیلی شل نیست...

نمیدونم این انقباضه؟ نشونه زایمان زودرسه؟ 

تو رو خدا کمکم کنید اگه خطرناکه برم بیمارستان

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقباض درد داره

من اصلا درد ندارم...

ولی اخه شنیدم بعضیا میگن انقباض داشتیم خودمون متوجه نشدیم...

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
نه انقد حساس نباش.اگه انقباض باشه هی تکرار میشه و اذیت میشی و درد داری.استرس بدتره

چند بار این حالتم تکرار شده... ولی منظم نیست.

وای خدا دارم میمیرم از استرس، پریروز بیمارستان بستری بودم چک کردن گفتن انقباص نداری ولی این حالتم جدید شروع شده

شکمت با انگشت فشار بده خیلی سفت میشه مثل پوست هندوانه

نه در اون حد سفت نیست، ولی خب خیلی هم شل نیست که قشنگ تو بره.

کودوم قسمت شکممو باید فشار بدم؟ بالای ناف یا زیرشو؟

من اصلا درد ندارم... ولی اخه شنیدم بعضیا میگن انقباض داشتیم خودمون متوجه نشدیم...

نمیدونم من که انقباضم درد داشت از درد نمیتونستم بخوابم فقط گریه میکردم بعد دکترم یه قرص داد خیلی بهتر شدم.

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
انقباض ، اینقدر شکمت سفت میشه که انگشت نمیره توی پوست شکمت. درد داره. منظم هم هسن. هر پنج دقیقع یک ب ...

سفتی‌ش در اون حد نیست، منظمم نیست... دردم ندارم، پس آخه چرا بعضیا میگن انقباض داشتیم خودمون نفهمیدیم؟ فقط یهو احساس نفس تنگی کردم دست زدم زیر نافم حس کردم یه خرده سفته... نمیدونم😭😭😭

فدات بشم. انقباض مال موقع زایمانه. 

میترسم علائم زایمان زودرس باشه

اخه شنیدم بعضیا زودتر انقباض داشتن و با آمپول و شیاف نگه داشتن...