2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 58 پست
خوش بحالت  وزنت چه کمه من 88.5 هستم الان دارم میترکم شکمت چقد بزرگ شده؟

من تو سه ماه اول به خاطر تهوع رسیدم به زیر ۴۵ اما دقیقشو یادم نیست شکمم خیلی بزرگ شده علاوه بر شکم کمرمم خیلی پهن شده تقریبا سه برابر قبل 

دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان   
من سزارین کردم وخداروشکرهیچ عوارضی برام نداشت اماانقدهمه بهم میگن طبیعی خیلی خوبه وآدم یهوسبک میشه ...

اکثرا بچه های اول رو برای سز راضین اما مثلا بچه دوم و سوم بدتر میشه

خواهرم دومی.رو که سز.کرد دکتر بهش گفته بود دیگه نباید باردار بشی رحم چسبندگی پیدا کرده

البته خواهرم مجبور بود سز کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سزارین بی حسی بودم واقعا عالی بود دکترمم خیلی خوب بخیه هامو زده که الان میخوام دومیو سزارین کنم بازم میرم همون بیمارستان پیش همون دکتر ،طبیعیو چون تجربه نکردم ولی دراطرافم دیدم چقد طفلیا درد کشیدن اصلا سمتش نمیرم😱😱😱

بستگی به خودت و آمادگی جسمی و روحیت داره.هرکدومش موافق و مخالف داره،هردوش هم ممکنه  ممکنه عوارض داشته باشه اینجوری نیست که بگی طبیعی هیچ عوارضی نداره یا سزارین هیچ عوارضی نداره.من خودم طبیعی زایمان کردم اگر برگرده عقب هم طبیعی زایمان میکنم ولی نمیتونم به کسی توصیه کنم تو هم 100 درصدبه راحتی من زایمان میکنی پس طبیعی بیار

اگه دکترت قبول کرده و هزینش هم اوکیه سز کن خوب الان دیگه اونم خوبه مثل قدیم نیست من والا برای هزینه ...

من تامين اجتماعي تكميلي هستم زنگ زدم بيمارستان گفت پرداختي خودتون ٢٠٠تومن هست !برا چي برم درد بكشم اقد !اخه دختر عموم چن روز پيش سز كرده خيلي راضيه بعش مسكن شياف اينا زدن ميگفت اصن دردش خيلي كم بوده 

اگه دکترت قبول کرده و هزینش هم اوکیه سز کن خوب الان دیگه اونم خوبه مثل قدیم نیست من والا برای هزینه ...

منم بیمه تکمیلی دارم اما واقعا میخام انتخابم درست باشه که بعدأ پشیمون نشم بدون در نظر گرفتن هزینه اش میخام نظر بدید 

من تامين اجتماعي تكميلي هستم زنگ زدم بيمارستان گفت پرداختي خودتون ٢٠٠تومن هست !برا چي برم درد بكشم ا ...

بله من دو تا زایمان خواهرم همراه مریض بودم از نزدیک سزارین رو دیدم اما درباره طبیعی اطلاع ندارم 

کاملا طبیعی بدون اپیدورال و پمپ درد و ... تو این حالت اگه آمادگی بالا باشه امکانش هست که هیچ بخیه‌ا ...

شما تجربه کردی ؟؟ کدوم بیمارستان ؟؟؟ آمادگی از چه لحاظ ؟؟؟ ببخشید آنقدر سوال میپرسم میشه بیشتر توضیح بدید؟

شما تجربه کردی ؟؟ کدوم بیمارستان ؟؟؟ آمادگی از چه لحاظ ؟؟؟ ببخشید آنقدر سوال میپرسم میشه بیشتر توضیح ...

بله عزیزم. من سه سال و نیم پیش دخترم رو طبیعی به دنیا آوردم. بیمارستان صارم بودم. من حضور همسرم برام از هر چیزی مهمتر بود و اون زمان من هر چقدر تحقیق کردم فقط بیمارستان صارم به طور قطعی این امکان رو داشت. مثلا بهمن و چند تا بیمارستان دیگه گفتن اگه اون زمانی که میاید زائوی دیگه‌ای نباشه، همسرت میتونه بیاد در غیر اینصورت نمیشه. برای من مهم بود حتما باشه خودش پمپ دردم بود! از اول تا آخرش هم در طول زایمانم دستم رو گرفته بود. چند تا از دوستام اون زمان منو ترسوندن که اگه بچه بیرون اومدن بچه رو ببینه بعدا روی ارتباط جنسیش باهات اثر میذاره اما خدا رو شکر ما که مشکلی نداشتیم.

البته صارم از همه لحاظ خوب بود و من خیلی راضی بودم.

قبلش اگه شرایط اوکی هست پیاده روی داشته باشی هر روز و ورزش‌های خاصی هم هست که کمک می‌کنه. ماساژ واژن با روغن زیتون هم خیلی خوبه و به کم شدن تعداد بخیه‌ها کمک می‌کنه.

خواهش می‌کنم عزیزم. امیدوارم هر نوع زایمانی رو که انتخاب می‌کنی برات تجربه خوبی بسازه.

بله عزیزم. من سه سال و نیم پیش دخترم رو طبیعی به دنیا آوردم. بیمارستان صارم بودم. من حضور همسرم برام ...

خیلی ممنونم ان شالله برای شما هم راحت همراه با خیر باشه ممنون از راهنماییتون دوستان عزیز