2777
2789
عنوان

تخم شربتی برای افزایش وزن جنین

698 بازدید | 8 پست

سلام جاریم میگفت سر بچش دکتر گفته بوده تو  ماه اخر  تخم شربتی بخور هر روز جنین وزن میگیره میگفت خوردم بچشم ۴ کیلو بود نمیدونم تاثیر اون بوده یا نه...شما چیزی نشنیدید؟؟

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند روزی یه بار میخورم من خیلی شکمم کوچیکه دوست دارم یچه وزن بگیره

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

والا من برای لاغری شنیدم خوبه

افزایش وزن جنین نمیدونم

اخه کالری هم نداره که!

بادام و مغزیجات بخور ماه اخر عالیه برای وزن گرفتن جنین

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
والا من برای لاغری شنیدم خوبه افزایش وزن جنین نمیدونم اخه کالری هم نداره که! بادام و مغزیجات بخور ...

اصلا میلی به غذا ندارم .مقداری کمی در روز اجیل میخورم

من وقتی تخم شربتی میخورم اشتهام خیلی زیاد میشه شاید مال همینه

نمیدونم