2777
2789
عنوان

مشکل جنین

646 بازدید | 48 پست

بچه ها توروخدا اگه کسی این شرایط و داشت بهم بگه..خواهش میکنم کمکم کنید.

من دوستم تقریبا۲۵سالش هست تو سونو غربالگری اول مشکوک به سندرم دان بود ازش ازمایش dna گرفتن فرستادن کره جنوبی همه چی سالم بود

الان تو سونو غربالگری دوم بهش گفتن الفا فیتو پروتیینت بالا هست رفت کلی سونوگرافی انجام داد دکتر سونوگراف گفت همه چی سالم هست ولی دکتر خودش میگه سونو گرافی خییلی دقیق نیست و همه چیو نشون نمیده ازش امنیوسنتز از چندقسمت شکمش گرفتن جوابش قراره چندروز دیگه بیاد خییلی ترسیده.

بنظر شما چرا الفا اینقدر تو خونش بالا بود؟

واینکه کسی بوده بین شما الفا بالا بوده و الان بچه سالم داشته باشه؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
خدایا    

چیشده؟؟؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هیچکس نیست نظری همراهی بده ..حالا اگه تاپیک مادر شوهر بود ترکونده بودن..بخدا به جواباتون نیاززر دارم

عدد ان تیش چند بوده؟

نمیدونم فقط میدونم کمی بالا بوده دوباره ازمایش داده بالاترم رفته

ازدواجشون فامیلی نیست؟ سابقه سقطی چیزی نداشته؟

نه..ازدواجشونم فامیلی نیست و سقط هم نداشته

خیییییلی موارد ازمایشا ایراد داره و امنیوسنتز نرماله. بگو نگران نباشه اصلا

انشالله که سالم باشه و امنیوسنتزش هم مشکل نداشته باشه توروخدا براش دعا کن