2777
2789
عنوان

مهمونی مادرشوهرم و دسرهای من

591 بازدید | 22 پست

سلام. مادرشوهرم شنبه شب دختردایی شوهرمو پاگشا کرده و همه خانواده هم هستن. من بهش گفتم من دو مدل دسر درست میکنم...حالا پیشنهاد بدید دسرهای شیک و خوشمزه که به چشم بیاد    

من به این دنیا اومدم تا شاد زندگی کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه مادرشوهرم خیلی ماهه 

خدا حفظش کنه مال منم همینطوره خیلی مهربون و دلسوزه😍 ژله بستنی درست کن بذار تو قالب خوشملی عالی میشه😍

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

ژله خرده شیشه..الان عکسشو میذارم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه پاناکوتا شکلاتی بلدم که توش خامه شکلاتی میریزم خیلی خوشمزه میشه...یه مدل هم ژله بستنی دو رنگ درست کنم با انبه و طالبی تزیین کنم چطوره به نظرتون؟

من به این دنیا اومدم تا شاد زندگی کنم  

ژله چندلایه خوشمل

تیرامیسو

استارترجان یه دوستی دارم برامهموناش تواستکانها تانصف ژله آلووراریخته بودبعدروشم ژله کوکاکولا(پایین مثل آب بالامثل چای)بعد زیرش نعلبکی بود بعدکنارش یه ق چایخوری وبغل اونم (مخلوط ڗله آلووراوبستنی روکه بست مثل مکعب برش داده بودمثل قند)چهارتاگذاشته بود،بعدهمروتوسینی چیده بودوبرامهموناش اینحوری سروکرد خیلی شیک وجالب بود،همه فکرمیکردن چاییه

چون ابتکارش جالب بود دیگه دورنگ بودن چایی به چشم نمیومد،تومیتونی کل استکانوژله کولابریزی،

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

هرکاری کردم نیومد عکس..نتم ضعیفه😑

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم