2777
2789
عنوان

با رابطه جنسی در دوران نامزدی موافقین؟بنظرتون درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 52053 بازدید | 115 پست
عزیزم چه اشکالی داره؟شوهرته.محرمته.مگه عقد نیستین؟اسمش تو شناسنامته.حالا عروسی کنی یا نکنی زنشی.تموم ...

شوهر من تازه پشیمون شده میگه کاش تو دوران نامزدی رابطه داشتیم بعد بچه دار میشدم اونوقت اونم تو فیلم جشنمون بود الانم میرفت مدرسه دومی رو شروع میکردیم.

آره موافقم متاسفانه ولی در حد خودمون باید تاثیر بزاریم واین دید رو اصلاح کنیم که صرفا بودن بکارت د ...

متاسفانه فامیلا و خانوادمون مثل دوران جاهلیت فقط ارزش دختر و به بودن یا نبودن بکارت میدونن 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عرف رو رعایت میکنم تا شب عروسی

البت عرف دیگ زیادم این نیستا خخخ

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)
در حد معمول ن زیاد از حد

رابطه معمول نداره ک یا رابطه داری یا نداری دیگه خخخخخ

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)
ینی پرده زده نشه،در حد عشق بازی و دخول انجام نشه

اون ک دیگه رو شاخشه ک

بگو اونم نباشه  

اولا به رسم و رسوماتتون ربط داره دوما ببین اخلاق شوهرت چجوریه سواستفاده گر نیست 

من خودم دوران عقد اجازه ی رابطه ی کامل به شوهرم دادم  که بعد ها شده بود ضعفم پیش شوهرم و هر سوءاستفاده ای میکرد برای اینکه میدونست من هیچوقت طلاق نمیگیرم چون تو رسم رسوماتمون یه بی آبرویی بزرگه که دختر تو عقد بشه زن 

ما ک خونوادمون لارژ بودن، داشتیم رابطه رو 

بنظرم ب روحیات خانواده و طرفین بستگی داره خیلی

آره موافقم متاسفانه ولی در حد خودمون باید تاثیر بزاریم واین دید رو اصلاح کنیم که صرفا بودن بکارت د ...

موافقم، اما با سوالتون مخالفم، چون یکم پیچیده است. بقول دوستمون تو صفحه قبل خیلی راه ها هست برای لذت بردن، اون مرحله تو جای خودش لذت داره، چون هم دوران عقد خودش کلی دغدغه داره اینم با حاشیه هاش بخواد اضافه بشه اذیت میشه آدم، از اون طرفم که تشنه شماست و میدونه باید تمام مقدمات از جمله مثلا خونه آماده کنه پس راحت بدست نمیاره شمارو

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
😂😂😂خدا خودشم تو کارا ماها با این نیازمون مونده

ن خدا خودشم میدونه چ کرمی در وجود ما نهاده خخخ