2777
2789

به طور کلی نظرتون چیه؟

و نظرتون رو در همین مورد برای زوجی که آشنایی پیش از ازدواج داشتن یه دوره ی دوساله دوس بودن باهم

و تو دوستی ارتباطشون در حد دست دادن و بغل کردن مثل روبوسی بوده رو هم بفرمایید لطفا

ممنون خانومای خوشگل😊😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به عمق رابطتون داره.

منو همسرم باهم دوست بودیم بعد عقد کردیم

همسرم هیچ وقت منو اجبار نمیکرد و میگفت نمیخام بدون رضایت تو باشه و برات خاطره بدی بمونه

من متوجه میشدم ک تو اون دوران همیشه ترس از دست دادنمو داشت،حس میکرد از لحاظ جسمی مال اون نیستم.

خودم راضی شدم،و خوشبختانه هنوز پشیمون نشدم و خیلی هم خوشحالم چون خیلی رو روابطمون تاثیر گذاشت اون بهم خیلی وابسته تر شد و خیلی تغییر کرد خیلی بهتر شد.هنوزم هست❤من مطمعنم رابطه جنسی عشق و دوست داشتن رو زیاد میکنه.

هیچ چیز قشنگتر از مهربونی نیست!!مهربون باشیم😘🌷

خیلی شخصیه ، هرکس ممکنه نظر متفاوت داشته باشه

با این شرایطی ک گفتی ب نظر من هیچ ایرادی نداره

ی جا خونده بودم، عشق مثل یک مثلثه که سه تا ضلع داره
 تمايل جنسى
 صمیمیت
 تعهد

هرکدومو حذف کنی رابطه دچار مشکل میشه

ببینین خودتون دوس دارین که با رابطه جنسی صمیمیتتون بیشتر یا اینکه نه میخواین کنترل کنین

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜