2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا سه سالگی وقت داره. پسرا تازه دیرتر هم یاد میگیرن. کابوس منم هست از پوشک گرفتنش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مشکل منن هست مادرشورم میگ بعد ماه رمضان بگیرش😒 موندم اصلا همکاری نمیکنه که

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

من تو دو سال و نیم گرفتم خیلی زود یاد گرفت، اولین قدم اصلا دعوا نکن، فقط تو دستشوئی که کارش کرد تشویق کن که من شکلات می دادم فقط همون موقع، نه وقت دیگه، محیط دستشویی رو با بادکنک و برچسب جذاب کن، به نظرم اصلا از لگن استفاده نکن 

میبرم دستشویی فقط نگاه میکنه با آب ولنگ بازی میکنه   اصلادستشویی نمی کنه بیرون شلوارشوخیس میکنه

یاد میگیره صبور باش پوشکش رو کاملا بذار کنار .یعنی اینجور نباشه یه بار پوشکش کنی یه بار نکنی .فقط فعلا شبا موقع خواب پوشکش کن .رب ساعتی یه بار ببرش دسشویی با داستان حسنی و این چیزا یادش بده که خودش دسشویی کنه وقتی تو طول روز تونست یاد بگیره دیگه شبم پوشکش نکن و تمام

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍