2777
2789

سلام برای شما هم پیش اومده همسرتون حرفی بزنه ناراحت بشین

نامزدمم تو صحبت هاش به دوستش که اقا هس همکارشه ینی گفت اون عشقه

منم گفتم عشق اختصاصیه و به هرکسی نمیگن

بعد گفت خیلی حساسی وناراحت میشی یا اینکه منو نمیشناسی

ادم اگه طرفشو بشناسه منظورشو بدونه نباید ناراحت بشه

صحبت هاش 👈#اصلا نباید ناراحت بشی
 من میدونم اینارو
توام میدونی
به یکی دیگه گفتن دلیل نمیشه
 این چیزا ناراحتی بوجود میاره
مثلا تمام قد به یکی اعتماد داشته باشی بعد بایه حرفش ناراحت بشی
 میدونی هم منظوری نداری
میدونی ولی ناراحت میشی
 چون ازهمه ی حسوحال من خبر داری اما ازاین چیزا ناراحت میشی

نظرتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نفهمیدم...ولی چیز مهمی نیس ک شوهرت به دوستش گفته عشق ....اینطوری ک باشه من هر رو همه بازیگرای تلویزیون و قوم و خویش و ایل و تبارمونو میگم عشق شوهرم باید میکشتتم😂😆

دخترم گنج منه حاصل رنج منه

اشکالی نداره شما زیادی حساسه حالا به همکار مردش گفته عشقه مثلا محمد عشقه علی عشقه رضا عشقه یعنی خوبه باحاله اگه عشقم میگفت جای حساسیت داشت ولی عشقه یه حرف عادیه. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

شوهر من به دوستاش میگه جیگر عشق عزیز دل.... اوایل ناراحت میشدم بعد دیدم مدلشه ،

یوقتایی چون باید خودشو کنترل کنه و نگه راحت نیست پیش من باهاشون حرف بزنه.منم بیخیال شدم

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏