من اولین بار مامانم مریض بود نزدیکای شام حالش بد شد رفته بود دکتر تو خونه کسی نبود زنگ زد گف شام درست کن منم برا اولین بار یتیمچه گذاشتم خیلی خوشمزه شده بود بابام دو بشقاب خورد بعده اون کم کم پختنو یاد گرفتم انصافا دستپختم خیلی خوشمزه اس
منم توهمین سن و سال بودم که اتفاقا ماکارونی هم خواستم بپزم اینقد ماکارونی ها رو جوشوندم که کلاااا وا رفتن و روغنم یادم رفت بریزم خلاصه یه چیز عجیبی شد که نگووووو البته الانم اشپزیم خوب شده ولی همین ماکارونی رو نمیدونم چرا نمیتونم خوشمزه دربیارم
منم خیلی بچه بودم مامانم برام قابلمه کوچولو گرفته بود.. منم برنج کته میذاشتم ک یهو گفتم ته دیگم داشته باشه پلوم، اینطور شد ک نون و کردم تو برنج و اب و خمیر شد😂😂😂😂😂
اگر بسته های سوپ آماده ای که توی دوران دانشجویی لیسانس بهشون سبزیجات اضافه می کردم رو فاکتور بگیریم٬ اولین بار که شروع کردم آشپزی بیست و سه سالم بود و همخونه ای داشتم که خیلی غذاهای چربی درست می کرد و منم بعد سه-چهار کیلو اضافه وزن برای نجات دادن خودم از چاقی و بیماری قلبی و سکته و....کم کم غذا درست کردن یاد گرفتم!
اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم.
من از 8 سالگی آشپزی کردم .کوکو و اینجور چیزا .ولی اولین بار که ماکارونی درست کردم 12 .13 سالم بود .افتضاح شد و پدر بزرگوارم خیلی دعوام کرد .هیچوقت یادم نمیره .
من اوایل نامزدی مادر شوهرم خونه نبود رفتم برنج درست کردم از کفزن پایین نمیریخت اینقدر شفته شده بود من خودم نتونستم بخورم اما بیچاره پدر شوهرم ۲بشقاب خورد گفت برنج نرم شد قشنگ شد میخواست دلداریم بده .الان بعد چند سال سوژه برادر شوهرامم
👑حسبی الله 👑 ⭐️ 🌟 ⭐️ ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️