2777
2789
عنوان

یه درد دل کوچیک با خانمای متاهل

417 بازدید | 56 پست

سلام یه راهنمایی میخوام از خانمای که تجربه ی برخورد با رقیب عشقی داشتن،همسرم عاشق دختریه که بهش نرسیده،و هنوزم توی فکرشه،من با این مساله کنار اومدم،بعضی وقتا باورتون میشه مثل یه دوست میشینم و به خاطراتش درباره ی اون دختره حرف گوش میدم،ولی امشب توی گوشیش دیدم که به جاریم پیام داده و حاله اون دختره رو پرسیده و دربارهی اون باهم حرف زدن آخه دختره که الان اونم متاهله همسایه ی برادر شوهرمه،جاریه پست فطرت من هم تازگیا فهمیدم که برا شوهرم خبراز دختره میاره و میبره به نظرتون با این مساله چطور برخورد کنم؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استباه کردی.که درموردش حرف زدی.حالا هم از ش بخواه برات توضیح بده.اگه تا اخر عمرس به فکر اون باشه.زندگی تو رو خراب میکنه.برادرشوهرمنم ی عشق قدیمی داره.ولی اصلا حرات نکرد به زنش بگه.ودیگه م پیگیرش نیس

شوهرمو خیلی دوس دارم،به خصوص الان که باردارم،بارها بهش گفتم ول کن بزار زندگیمونو کنیم،ولی باز هربار ...

چون زندگيتو دوست داري جدي برخورد كن

به مردها رو بدي ، سوار گردنت ميشن

❤️❤️
آخه چیکار کنم؟؟؟چه راهی داره شما بگین؟؟راهش چیه،خیلی سعی کردم الان نزدیک به7ساله ازدواج کردم ولی موف ...

بزار بفهمه ناراحتي و ممكن ه از دست بده تو رو

وگرنه كه ميگه اين كه هميشه هست

❤️❤️