2777
2789
عنوان

و باز هم مشکل بنده با خواهرم

378 بازدید | 46 پست

دوستان من چندین روزپیش راجع به مشکلاتم با خواهر کوچیکم گفتم که بخوام خلاصه کنم حس طلب کاری ایشون و بی احترامیشو پشت گوییاشه

الانم از سر شب نمیدونم باز چرا بی دلیل برام قیافه گرفته و خیلی اینکارو تکرار میکنه من هی باهاش حرف میزنم ولی ج نمیده دیگه خسته شدم احساس ذلیل بودن بهم دست میده جلوش

شما هم باهاش حرف نزن

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش حرف نزن محلش نده اینجوری همیشه ازت طلبکار میمونه و باید بدویی دنبالش ولش کن 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

مثل من نباش تروخدا جونمو واسش میدم ولی خانم 😢😢😔😔😔خیلی دلم گرفته 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

[QUOTE=61676322]مگه آدم با خواهرش به مشکل بر میخوره؟من همیشه آرزو داشتم یه آجی داشتم.جاش تو زندگیم خالیه.[/QUOTنداری که نمیدونی چی میگم خواهر کوچیکتر باشه و بی احترامی کنه  البته عزیزم همه اینطوری نیستن کم پیش میاد 

انقد بی عرضه ام احساس میکنم واقعا گناهی کردم عین بچه ها که میرن اویزون مامانشون میشن تا باهاش قهر نک ...

بی عرضه نیستی احساساتی هستی اونم سواستفاده میکنه 

یادش بخیر قدیما

بچه بودیم با خواهرم که دعوامون میشد همش میگف وایسا حسابتو میرسم. منم انفدر میترسیدم میگفتم میخواد چیکار کنه یعنی😨.الان جونمونم به هم میدیم .خواهر عشقه واقعا

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
عزیزم💜خواهر شمام اذیت میکنه

خیلی دردشو نمیگه بهم 

منم بزرگترم کاش نبودم 😔😔۱سال و۳ماه بزرگترم الان ۲۵ماهه همش درگیریم 

جدیدترینشم منجر به این شد که منو بشوره رو بند رخت پهن کنه هرچی دم دهنش بود بهم گفت 😔😔تقصیر خودمه شخصیت ندارم جلوش جرات میکنه خوردم کنه 

خیلی دردشو نمیگه بهم  منم بزرگترم کاش نبودم 😔😔۱سال و۳ماه بزرگترم الان ۲۵ماهه همش درگیریم&nbs ...

اره عزیزم این جور که باهامون رفتار میشه تقصیر خودمونه اونا مقصر نیسن