2777
2789
عنوان

کسی رشته اش صنایع غذایی هست یابوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 64948 بازدید | 71 پست
سلام ممنون از پاسختون دقیقا همینایی رو میخواستم بدونم که توضیح دادید. میدونم دو رشته کاملا مجزا هستن ...

قطعا خواستن توانستنه. دانشگاه های خوب و سراسری سخت تر هست و کیفیت خیلی خیلی خیلی با دانشگاه آزاد فرق داره. مخصوصا بچه های دانشگاه آزاد و پیام نور در زمینه عملی و کار آزمایشگاه اغلب خیلی ضعیف تر عمل می کنند. اما  شما بعد از اینکه مدرک گرفتید، باید قبل از اینکه به عنوان مسئول فنی کارخونه کار کنید، ۱ دوره کوتاه در اداره استاندارد و نظارت بر مواد غذایی و در زمینه کارخونه مورد نظر ببینید، بنابراین مشکلی نداره، با کمی تلاش حتی اگر خیلی چیزی هم بلد نباشید یاد میگیرید

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
قطعا خواستن توانستنه. دانشگاه های خوب و سراسری سخت تر هست و کیفیت خیلی خیلی خیلی با دانشگاه آزاد فرق ...

سلام . من کارشناسی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه پیام نور میخونم ، دو ترم دیگه تموم میشه.

با توجه ب الان ک دانشگاه ها یک سالی میشه ک تعطیل شدن و منم هیچ ازمایشگاه یا کارگاهی مربوط ب رشتم نرفتم و چیزی از رشتم یاد نگرفتم ( درواقع فقط وقتم تلف شد تو این اوضاع کرونا)

خواستم بپرسم خوبه ک ارشد تغذیه سال دیگه بخونم؟؟؟ با اینکه مجوز مطب نمیدن متاسفانه.

میشه راهنماییم کنید ب کمک نیاز دارم :( ممنونتون میشم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام . من کارشناسی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه پیام نور میخونم ، دو ترم دیگه تموم میشه. با توجه ب ال ...

در مورد تغذیه اطلاعاتی ندارم غیر از اینکه همون‌طور که گفتید اجازه زدن مطب ندارید. فرض کنید تغذیه بخونید. بعدش چی؟ با این وضع که نمیتونید مطب بزنید کجا میتونید کارکنید؟ آشپزخونه بیمارستان ها؟ دیگه کجا؟ در هر صورت همون‌طور که قبلا تووی همین تاپیک توضیح دادم با رشته صنایع غذایی، هرچقدر هم کار عملی بلد نباشید بالاخره هر کارخونه صنایع غذایی بخواین کار کنید، قبلش یک دوره آموزشی عملی براتون میزارن و جای نگرانی نیست. نهایت اینقدر خرابکاری میشه تا یاد بگیرید..! من خودم یه مدت به مسئول فنی های کارخونه آموزش میدادم. بعضی ها واقعا ضعیف و بدون اطلاعات بودن و کلی هم خرابکاری میکردن اما بالاخره بعد چند سال راه و چاه رو پیدا کردن و همه سر کار هستن. منتها با حقوق قانون کار. موفق باشید

در مورد تغذیه اطلاعاتی ندارم غیر از اینکه همون‌طور که گفتید اجازه زدن مطب ندارید. فرض کنید تغذیه بخو ...

ببخشید من یه سوالی ازتون داشتم 

رشته های صنایع غذایی و مهندسی صنایع غذایی چه فرقی دارن با هم؟؟ 

ببخشید من یه سوالی ازتون داشتم  رشته های صنایع غذایی و مهندسی صنایع غذایی چه فرقی دارن با هم؟؟ ...

صنایع غذایی شاخه های متفاوت داره:

مثلا می‌تونه در دانشکده کشاورزی ارایه بشه و اسمش علوم و مهندسی صنایع غذایی هست و جز مهندسی های کشاورزی محسوب میشه. دروس میکروبیولوژی غذایی و شیمی غذایی و مهندسی داره. و کلا از همه چیز در صنعت غذا باید اطلاع داشته باشید.

یا جز مهندسی شیمی هست و بهش میگن مهندسی شیمی شاخه علوم و صنایع غذایی. بیشتر مهندسی داره و کمتر دروس میکروبیولوژی و علوم زیستی رو شامل میشه

البته وزارت بهداشت هم به طور محدود رشته صنایع غذایی داره (تا چند سال پیش فقط تهران داشت) که مهندسی نیست و اسم مهندسی اولش قرار نمیگیره و بیشتر مربوط به بهداشت غذایی هست

حقوقتون چقدر بود؟

حقوق طبق قانون کار بود اما از ساعت 8 صبح تا 1 ظهر کار میکردم در صورتی که قانون کار تا 4 عصره. پنجشنبه و جمعه هم تعطیل بودم. یعنی یک روز بیشتر از قانون کار تعطیل بودم. از ساعت های کاریم کم کردن ولی حقوق رو معادل قانون کار میدادن. دیگه بستگی به توافق بین دو نفر داره. اونا نیاز به نیروی کاری داشتن که تمام مدارک لازم از اداره استاندارد و نظارت رو داشته باشه. نیاز به آموزش هم نداشته باشه و از اول جوابگوی همه کارا باشه. حقوق قانون کار برام پایین بود اما چون ساعت کاریم رو کم کردن به صرفه بود.

بله ۴سال درس خوندم اخرش نه استخدام جایی میشی نه مدرکت به درد میخوره اشغال تر از این رشته فک نکنم تو ...

اتفاقا دیروز بادوستم حرفشو زدم که صنایع غذایی هم میتونم ارشد بدم چون کارشناسیم فرق میکرد ولی عزیزم من یه خانمی چند وقت پیش گفت دخترم صنایع غذایی بوده الان ناشر کیفیه وانگار براش کار خوبه یعنی آدم باید زرنگ باشه دیگه درسش خوب باشه البته فقط این خانم.گفت این رشته خوبه بقیه مثل شنا میگن خوب نیست

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
بله ۴سال درس خوندم اخرش نه استخدام جایی میشی نه مدرکت به درد میخوره اشغال تر از این رشته فک نکنم تو ...

سلام من پست شمارو امروز دیدم 

خواستم بگم منم همین رشته رو خوندم ۴ سال تقریبا یک ساله فارغ التحصیل شدم اکثر جاها سابقه کار میخوان واسه استخدام و اصلا مستاصل شدم و نمیدونم واسه ارشد و دکتری بخونم یا نه چون میگم ته ارشد و دکتری هم باز بیکاریه و اینکه این رشته دانشگاه های دولتیش واسه ارشد و دکتری بیرون تهرانه و سخته رفتن شهریه آزادم که سر به فلک زده موندم چکار کنم😕 حس کنکور تجربی دادن هم اصلا ندارم چون خیلی وقته از درس فاصله گرفتم و مطمئنا باید خیلی برای کلاس تست و کنکور هزینه کنم😪😪😪

صنایع غذایی شاخه های متفاوت داره:  مثلا می‌تونه در دانشکده کشاورزی ارایه بشه و اسمش ع ...

یه سوال ازتون داشتم 

به نظرتون کسایی که این رشته رو پیام نور میخونن ،موقع سرکار رفتن به مدرکشون ایراد میگیرن ؟؟

و ملاک استخدامی در این رشته برای کارخونه ها و شرکت ها چیه؟

یه سوال ازتون داشتم  به نظرتون کسایی که این رشته رو پیام نور میخونن ،موقع سرکار رفتن به مدرکشو ...

صنایع غذایی عملی زیاد داره و قطعا بچه های پیام‌نور و آزاد خیلی ضعیف تر از بچه های دانشگاه دولتی هستن اماموقع کار معمولا یه دوره آموزشی براتون میذارن و اونجا میتونید کار عملی رو هم یاد بگیرید. در کل مدرک پیام نور مشکلی نداره و مشکلی نخواهید داشت اما بالاخره بچه های دانشگاه دولتی قوی تر هستن و این براشون یک نکته مثبت محسوب میشه

صنایع غذایی عملی زیاد داره و قطعا بچه های پیام‌نور و آزاد خیلی ضعیف تر از بچه های دانشگاه دولتی هستن ...

سلام وقت بخیر 

ببخشید یه سوال برام پیش اومده کسی بخواد کارخونه مواد غذایی مثلا کارخونه کنسرو تاسیس کنه، چه اقداماتی باید انجام بده؟ از کجا باید مجوز بگیره؟ و اینکه ایا به سرمایه میلیاردی احتیاج هست؟ 

سلام وقت بخیر  ببخشید یه سوال برام پیش اومده کسی بخواد کارخونه مواد غذایی مثلا کارخونه کنسرو ت ...

سلام

اول باید بگم که من به طور صنعتی کار نکردم و فقط اطلاعات کلی دارم بنابراین فرد مناسبی برای راهنمایی کردن در این زمینه نیستم.

اگر بخواید از صفر یک کارخونه رو راه بندازید به طبع خیلی سخت تره و ممکنه مجبور بشید بر حسب نوع محصول تولیدی مجوزهای مختلف از جاهای مختلف بگیرید. ولی به طور کلی برای تولید یک محصول نیاز به گرفتن پروانه بهداشت، پروانه تاسیس، پروانه بهره برداری، پروانه ساخت و پروانه مسئول فنی هست که تا اونجا که در خاطرم هست بیشتر باید به اداره نظارت بر موادغذایی مراجعه کنید. لزوما سرمایه میلیاردی نیاز نیست. بستگی داره که چه محصولاتی و به چه میزانی میخواید تولید کنید. لزوما هم لازم نیست کارخونه بزنید. در حد یک‌کارگاه هم میتونید محصول خاصی رو تولید کنید.