2777
2789
عنوان

کسی رشته اش صنایع غذایی هست یابوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 64946 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای در مورد اثر غذا روی بدن بدونی یا مثلا در مورد چربی خون، قند خون و ارتباطش با غذا اون بیشت ...

سلام عزیزم

من دانشجوی صنایع غذایی هستم میخواستم ارشد تغذیه بخونم 

امکان تغییر رشته هست؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام عزیزم من دانشجوی صنایع غذایی هستم میخواستم ارشد تغذیه بخونم  امکان تغییر رشته هست؟  ...

سلام عزیزم. در مورد تغذیه خیلی اطلاعات کنکوری ندارم. فکر کنم از نظر شرکت در کنکور و خواندن رشته تغذیه مشکلی نیست اما از یک نفر شنیدم که اگر ارشد تغذیه بخونید، چون رشته لیسانستون صنایع غذایی بوده، بعدها اجازه زدن مطب رو ندارید، بهتره حتما از این موضوع مطمئن بشید و بپرسید..من فقط این رو شنیدم و مطمئن نیستم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
سلام عزیزم. در مورد تغذیه خیلی اطلاعات کنکوری ندارم. فکر کنم از نظر شرکت در کنکور و خواندن رشته تغذی ...

درسته عزیزم اجازه تاسیس مطب نداریم اما تو کلینیک و بیمارستان میشه مشغول شد فکر کنم ممنونم از محبتت🙏🏼

من الان دانشجوی دکترای صنایع غذایی هستم..دو سال هم توی آزمایشگاه شیمی کار کردم

سلام 

این تاپیک برای دوسال پیشه اما من امسال ارشد دادم و میخوام انتخاب رشته کنم 

مهندسی شیمی خوندم

بین اینکه گرایش صنایع غذایی رو انتخاب کنم یا گرایش های دیگه موندم

دکتری در گرایش صنایع غذایی به چه صورته

سلام  این تاپیک برای دوسال پیشه اما من امسال ارشد دادم و میخوام انتخاب رشته کنم  مهندسی ...

سلام. مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی معمولا مربوط میشه به دستگاه های صنایع غذایی و بیشتر حالت مهندسی داره..احتمالا بیشتر مربوط میشه به طراحی دستگاه ها، نحوه انتقال حرارت در مواد غذایی، شاید مدل سازی و ... چیزیکه تووی این ناپیک بحث شده بیشتر مربوط به مهندسی کشاورزی رشته علوم و صنایع غذایی با گرایش های مختلف مثل شیمی، میکروبیولوژی، مهندسی و ... هست و یا مربوط به رشته علوم و صنایع غذایی گرایش بهداشت مواد غذایی و ... هست. من فقط اطلاعاتم در حدی هست که بگم اگر بخواین کار پیدا کنید، معمولا بچه هاییکه علوم و صنایع غذایی یا کشاورزی خواندند نسبت به اونایی که مهندسی شیمی خواندند راحت تر در کارخانه های صنایع غذایی و یا ازمایشگاه ها جذب میشن ..البته بعضی جاها مثل  کارخانه روغن در صنعت غذا یکی از استثناهاست که معمولا بچه های مهندسی شیمی خیلی خوب جذب کار میشن.....بهتر از بچه های مهندسی شیمی بپرسید

سلام. مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی معمولا مربوط میشه به دستگاه های صنایع غذایی و بیشتر حالت مهندسی ...

خیلییییی ممنون از پاسخ گوییتون

ببینید من کارآموزی که بودم شرکت بیسکوت ویتانا رفتم اونجا مسئول کنترل کیفی کارشناسی صنایع غذایی داشت و گفت برای مهندسی شیمی باید تو ارشد گرایش صنایع غذایی بخونن در مورد  این گرایش رشته ما دفیقا پروسه مربوط به تولید و بسته بندی مواد غذایی اموزش داده میشه دروس تخصصی که بررسی کردم در مدرد همینه 

با این وجود شما میگید که اولویت با بچه های صنایع غذاییه یعنی 

بر فرض اگر اینطور نباشه بازار کارش چطوره

خیلییییی ممنون از پاسخ گوییتون ببینید من کارآموزی که بودم شرکت بیسکوت ویتانا رفتم اونجا مسئول کنترل ...

متاسفانه من از مهندسی شیمی اطلاع ندارم اما جاهایی که کار کردم اگر چند نفر برای استخدام میومدن الویت با مهندسی شیمی نبود مگر بعضی قسمت های خاص. گرچه دوست خودم مهندسی شیمی بود و بعد در ازمایشگاه میکروبیولوژی غذایی کار کرد و تووی خود ازمایشگاه بهش اموزش دادن  . کلا برای صنایع غذایی کار پیدا میشه، البته بسته به شهر داره، اما مشکل بزرگ حقوقشه، حقوقش مثل قانون کاره و از این بابت خوب نیست

صنایع غذایی ربطی به تغذیه خیلی نداره. بیشتر مربوط به نحوه تولید مواد غذایی در کارخونه هست. معمولا هم ...

سلام وقتتون بخیر 

اگه براتون ممکنه منو راهنمایی کنید 

من رشته دبیرستانم تجربی بوده و لیسانس ادبیات انگلیسی دارم. قصدمون راه اندازی کارخونه هست و ظاهرا به مدرک رشته صنایع غذایی نیاز داریم. ازتون میخوام درباره این رشته منو راهنمایی کنید راستش خیلی سال هست که دنیای ریاضی و فاصله گرفتم و تو چارت این رشته دیدم که باید واخدهای این درسها رو بگذرونم 

سلام وقتتون بخیر  اگه براتون ممکنه منو راهنمایی کنید  من رشته دبیرستانم تجربی بوده و لیس ...

سلام. دقیقا متوجه نشدم که چه راهنمایی میخواید. اگر میخواید کارخونه بزنید و خودتون مدرک صنایع غذایی ندارید، خوب باید به دنبال استخدام کارشناس صنایع غذایی باشید. ولی اگر منظورتون این هست که خودتون قراره دوباره صنایع غذایی بخونید. باید بگم که قطعا صنایع غذایی با رشته زبان انگلیسی خیلی فرق داره و قطعا باید خیلی واحدها رو پاس کنید. صنایع غذایی یک رشته کاملا بین رشته ای هست. سال اول کارشناسی همه اش باید شیمی، ریاضی، فیزیک و کلا درس های پایه رو بخونید و بعد سال های بالاتر به طور تخصصی از مهندسی صنایع غذایی گرفته تا میکروبیولوژی عمومی و غذایی، شیمی مواد غذایی و تکنولوژی هایی مثل غلات، روغن، لبنیات و ... رو باید بخونید. یعنی شما آخرش باید مهندسی باشید که از شیمی، میکروبیولوژی و تکنولوژی سر در میاره....

سلام. دقیقا متوجه نشدم که چه راهنمایی میخواید. اگر میخواید کارخونه بزنید و خودتون مدرک صنایع غذایی ن ...

سلام ممنون از پاسختون دقیقا همینایی رو میخواستم بدونم که توضیح دادید. میدونم دو رشته کاملا مجزا هستن و هیچ ربطی به هم ندارن در کل منظورم این بود که آیا به نظر شما شدنی هست خوندن این رشته؟ با توجه به تجربه ای که دارید یکی مثل من از پسش برمیاد؟اصلا طوری هست که بعد این همه سال دوری از شیمی و فیزیک بشه یادش گرفت؟ ممنون که وقت میذارید