دوستان سلام نماز و روزه هاتون قبول،من الان بیمارستان منتظرم خواهرم بچه شو بدنیا بیاره رفتم دیدمش،دلم سوخت براش خیلی درد داره،از صبح داره درد می کشه ولی بچه ش بدنیا نیومده هنوز، تروخدا سر سفره افطار و تو نمازاتون دعا کنید بچه شو راحت بدنیا بیاره و جفتشون سالم باشن و مشکلی پیش نیاد .....منم برای همتون دعا میکنم که به حق همین ماه عزیز از خدا هرچی میخواین و به صلاحتونه به زودی بهتون بده....قربووووون همتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشاالله که تا یکی دو ساعت دیگه خبر به دنیا اومدنشو بهت میدن و کلی خوشحال میشی اون موقع منم د ...
وااااای قربونت برم مامانی....من همین الان که پیامتو خوندم از ته دل دعات کردم ان شاالله به حق همین ماه عزیز زایمان شما هم راحت باشه و بچه ت صحیح و سالم بدنیا بیاد،به حق فاطمه زهرا خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده ☺