2777
2789
عنوان

پوست برررراق و شفاف

444 بازدید | 26 پست

خانوما من پوستم گندمی هستش يه کم جای جوش هم دارم ولی از اونجایی که موهای صورتم زبر هستن منافذ باز دارم و حس میکنم يه کوچولو چروک که صورتم رو کدر و مات کرده 

دوست داری پوستم براااق باشه و شفاف 

چی کار کنم؟؟ 

چی بخرم؟؟ 

میخوام از منطقه آزاد چابهار بگیرم خارجی دارن اینجا 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یخ منافذ پوست می بنده از پیری پوست جلوگیری می کنه خیلی خوبه من هر شب میزنم

یخ رو توی دستمال میذاری عزیزم

خوشحالی یعنی:دماغتو با لباس عشقت پاک کنی. چیه؟!خب من اینجوری خوشحالم ..به خودشم گفتم گفت اشکال نداره :)
کیف کنیدآااا😂😂😂  ما تو تحریمیم اینجا برهوته 😁😁😁

نه بابا اينجا هم همه چی گرووون شده وحشتناک بعدشم برا لباس اينا که خوب نیست فقط لوازم ارایشی پتو و وسایل آشپزخونه 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
یه لایه دستمال کاغذی رو جدا کن بزار روی صورتت روش گلاب اسپری کن باشه رو صورتت تا خشک بشه بعد وردار ه ...

عه آره ها گلاب فک کنم خوب باشه مرررسی عزیزم امتحان میکنم 

از يه خانمي صابون و روغن گياهي خريدم خوب بود راضي هستم 

چه روغنی؟؟ صابون چون پوستمو خشک میکنه استفاده نمیکنم 

یخ منافذ پوست می بنده از پیری پوست جلوگیری می کنه خیلی خوبه من هر شب میزنم

توی چند وقت اثر گذاشته؟؟؟