2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

1051 بازدید | 47 پست

سلام دوستان من ذهنم خیلی درگیر این موضوع احساس میکنم شوهرم خسیسه شوهرم خداروشکر خیلی وضع مالیش خوبه چندتا خونه و چندتا مغازه و ماشین خارجی و زمین و باغ همه چی داره ولی نمی دونم چرا حس میکنم برای من خسیسه مثلا از وقتی ازدواج کردم یه خرید درست و حسابی هم نکردم ولی عروسیه خوبی گرفت یا مثلا می خوام برم دکتر از هیچ پولی دریغ نمیکنه ولی برای لباس احساس میکنم خسیسه مثلا تو خونه شوهرم درس خوندم همه شهریه هامو میداد یا برای خونه چیزی کم نمیزاره خرید میکنه ولی دیشب بهش گفتم می خوام برم برای عروسی دختر داییم لباس بخرم گفت داری که ولی واقعا ندارم من هنوز دارم لباسای مجردیمو استفاده میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم موندم این خساست یا من اشتباه میکنم 

بده هست ببين استارتر پول بهت مي ده شوهرت پس انداز كن بهش نگو از همون ها وقتي خواستي خرج كن 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
نه مثلا میگم می خوام برم دکتر میگه چقدر می خوای میگم ۳۰۰ بعد ۳۰۰ میریزه به حسابم خرید خونه رو هم خود ...

پس حالا ک اینجوریه وقتی واس دکتر پول میخای بیشتر بگیر ازش واس خودت پس انداز کن

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
بده هست ببين استارتر پول بهت مي ده شوهرت پس انداز كن بهش نگو از همون ها وقتي خواستي خرج كن 

احساس میکنم اینکار درست نیست که بخوام از رو پول بردارم ولی واقعا دیگه مجبورم خستم کرده من مجرد بودم تو شرایط خوبی بودم حتی عطرو لوازم آرایشو لباسمم از ایران نمی خریدم ولی حالا همش همه میگن چرا اینقدر فرق کردی دیگه دلمرده شدی حتی خونواده خودشم میگن

بعد من اصلا آدمی نیستم مثل خیلی خانوما که همش تو بازار باشمو همش خرید کنم واقعا اینطور نیستم تا احتی ...

خوب عزیزم بدعادتش کردی دیگه 

باید از کم شروع  کنی مثلا باهم میرین بیرون ی روسری بگیر سری بعد مانتو و... تا عادت کنه ب خرید لباس

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
خوب عزیزم بدعادتش کردی دیگه  باید از کم شروع  کنی مثلا باهم میرین بیرون ی روسری بگیر سری ...

ما اصلا تاحالا باهم بازار نرفتیم حتی مسافرت خارجی هم رفتم نزاشت خرید کنم گفت من حوصله بازار رفتن ندارم ولی تو همون مسافرت شاید ۳۰ میلیون خرج کرد با پرواز قطر هتل ۵ستاره ۲هفته مسافرت واقعا سر در نمیارم