2777
2789

من تو پست قبلی خواستم ببینم ارایشگری کجا میشه یاد گرفت؟فنی حرفه ای داره یا نه؟هزینش چه قدره؟چه جوریاس؟هیچ کس جواب نداد ولی اگه الان بیام بگم شوهرم دوس پسرم خیانت کردن وسیله زن تو خونه پیدا کردم تا صفحه صد میره نظرها !!!!!!!!!!

هرچیز که درجستن آنی ٬آنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من فقط درهمین حد میدونم که باید بری اموزشگاه ارایشگری دوره ببینی تا بتونی ازفنی حرفه ای مدرک بگیری ودرموردقیمتشم اونطور که من پرسیدم شینیون جداس گریم جداس یا ترکیب رنگها جداس

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

همون فنی حرفه ی یاد میدن ومدرک مبدن برا ارایشگری.

هزینه اش ودیگه نمیدونم.

ولی به نظرم جدا از کلاس توی فنی حرفه ای .ادم چند مدت توی ارایشگاه کار کنه عملی از ارایشگر خیلی چیزها یاد میگیره.هم کلاس بری هم تو ارایشگاه کار کنی زودتر همه چیز دست میاد واینکه مستقل بشی

فنی حرفه ای یک سری موسسات مجوز داده و آنها را مجری تعیین کرده، مثل گواهینامه رانندگی دیگه خود راهنمایی و رانندگی مستقیم عمل نمیکنه. از قسمت نیازمندی های همشهری با موسسات تماس بگیرید و هز هزینه هاشون مطلع بشوید