2777
2789
عنوان

شیر خوردن نوزاد

125 بازدید | 7 پست

دوستان دختر من شیر زیاد میخوره به زمان کاری نداره اکثرا در حال شیر خوردنه البته وزنش رو حد طبیعیه نه چاقه نه لاغر. رو‌ خط وسط نموداره رشدش داره پیش میره اما تایم خاصی رو‌رعایت نمیکنه. مثلا دو ساعت به دوساعت نمیخوره. یه زمانی تو یه ساعت دو بار شیر میخوره یه زمانی هم میخوابه ۴-۵ ساعت اصلا شیر نمیخوره۳ ماهشه. کسی این مدلی هست بچه ش؟؟ چاق نشه یه وقت بچه م 😓😓😓 در ضمن شیر خودمو فقط میخوره. شیرمم خیلی زیاده. واسه همین میترسم چاق شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت خواست بده بهش اصلا به ساعت نگاه نکن  چاق چیه بزار هرچی خواست بخوره بهترین وزن بچه زیر شش ماه میگیره 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

شیر مادرضرر نداره،بزار هرچقد دوست داره بخوره،دختر منم زیاد میخوره،وزنشم نرماله و طبق نمودار،اصلا چاق نیست،خداروشکر هم الان یکسالشه تا حالا سرما نخورده

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

پسر منم دو ساعتی میخورد نیم ساعتم تا چهل دقیقه

اول اش تا 4 ماه همینجوری

الان که 5 ماه شه وقتی حواله فقط میخوره

خیلی اذیت میکنه موقع شیر خوردن

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

تا 12 بار در شبانه روز طبیعی

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی