2777
2789

سلام حدود یک سال اقدامم بلاخره رفتم دکتر تو پری لتروزول و کلومیفن داد و بعدم سونو که چنتا فولیکول داشتم که یکیش غالب بود فولی ۲۹ میلیمتر دکترم آمپول hcg تجویز کرد گفت تا ۱۲ ظهر بزن و ۶ صبح روز بعد اقدام کن...

کسی بوده با فولی بزرگ و آمپول واسه آزادسازی تخمک و اقدام همون یکبار باردار شده باشه؟

تخمک بعد از آزاد سازی تا کی قابل بارور شدنه؟؟ تا کی زنده است؟؟؟

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخمك ٢٤ ساعت زنده است عزيزم و اگر نشه ميره ماه بعد،البته بايد اسپرم هم تحرك خوبي داشته باشه

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

عزیزم تخمک اگه ازادبشه بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت زندست اگه وضعیت اسپرم خوب باشه انشالله جواب میده

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
میگن دیگه تا 36ساعت بعدش آزاد میشه

واقعا!!!   چقدر فاصله من فکر میکردم اگه ظهر بزنم تا شب آزاد میشه!!! پس هنوز وقت دارم واسه اقدام آخه شوهرم نصف روز خونه است باز میره تا یک روز نصفی روز نیست 

خدایا شکرت