2777
2789
عنوان

عصبانیت

1776 بازدید | 21 پست

یه سوال داشتم دوستای گلم 

بنظرتون حرفهایی که تو عصبانیت گفته میشه واقعیه یعنی حرف دله اون شخصه؟

تا حالا واستون پیش اومده تو عصبانیت حرفی بزنید که حرف دلتون نباشه؟

خیلی مهمه واسم ممنون میشم جواب بدید💛💛

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏

افراد تو عصبانیت خود واقعیشون هستن

و حرف دلشون راجب شما

واقعی ترین نظرشون هست

مگر اینکه برای لج در‌آوردن باشه و لجبازی 

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره😕

من  اتفاق افتاده برام

ولی خب ی جایی تو ذهنت حتما بهش فک کردی ک اومده ب زبونت

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بستگی داره با کی دعوام بشه

با شوهرم دعوام بشه همینجوری الکی یه چیزی میگم ناراحت بشه یکم دلم خنک سه ولی خودش میدونه واقعی نمیگم 

اما کس دیگه ای باشه با بیرحمی هرچی نقطه ضعف ازش بدونم میگم😂😂

❤️💍متاهل و متعهد💍❤️

بنظر خودمم حرف دله اخه ادم وقتی عصبانیه تسلطی رو اعصابش نداره نمیتونه خودشو کنترل کنه در نتیجه خود واقعیشو نشون میده و حرفای دلشو میزنه😢😢😢😢

دیشب شوهرم خیلی حرفای بدی تو عصبانیت بهم کفت

عزیزم میفهمم داری چی میگی

مثلا من ی جا شنیده بودم و میگفت ادمارو تو عصبانیت بشناسی چون حرفای دلشون تو عصبانیت میزنن

ولی یکی گفته بود موقع عصبانیت ک حلوا پخش  میکنن عصبانیت ی حالتیه ک طرف از حالت عادی در میاد 

من خودم خیلی خیلی ک از کوره در بیام حرفای خوبی از دهنم در نمیاد 

شوهرمم وقتی عصبی میشد چرتو پرت زیاد میگفت بعدش ک گله میکردم میگفت تو عصبانیت از دست من ناراحت نشو دست خودم نیست 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

بله من گاهی توعصبانیتم ی چیزی میگم ک حرص طرف دربیاد و اصلنم نظرواقعیم و حرف دلم نیست.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
واقعا؟

آره.

عصبانی ک میشم یکم مواظبم چیزی نگم بعدش نشه جمعش کرد

فقط درحد اینکه اون لحظه حرصشودربیارم ی چیزی میگم. 

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
آره. عصبانی ک میشم یکم مواظبم چیزی نگم بعدش نشه جمعش کرد فقط درحد اینکه اون لحظه حرصشودربیارم ی چی ...

یکم خیالم شد