2777
2789
عنوان

کیک یخچالی

264 بازدید | 8 پست

بچه ها کیک یخچالی با شیر خوشمزه تر میشه یا با خامه صبحانه و پنیر خامه ای؟

اگه تجربه ای دارید ممنون میشم طرز تهیشم بذارید

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شیر درست میکنم به حا کاکایو هم یه بار با هویج با زعفران هم میشه ولی همیشه با شیر درست ک ...

میشه طرز تهیشو بذاری?

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد
خوب سلیقه ایی یه من با پنیر خامه ای بیشتر دوست دارم

من با خامه صبحانه درست میکردم.پنیر خامه ای رو ب خامه اضافه میکنی یا کلا با پنیر خامه ای درست میکنی?

من با خامه صبحانه درست میکردم.پنیر خامه ای رو ب خامه اضافه میکنی یا کلا با پنیر خامه ای درست میکنی?

به نظرم پنیر خامه ای بهتره.

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
میشه طرز تهیشو بذاری?

هویج را (تعدادش بسته به ذایقه ات) آب پز یا بخار پز کن بعد پوره اش کن به جا کاکایو هویج را بریز بعد که غلظت موادت مثل فرنی شد روی بیسکوییت ها بریز من پنج لایه درست میکنم

روش دیگه اینه که به جا کاکایو دو قاشق زعفران دم کشیده تو مواد بریز