تمنا_دن مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 195 عنوان کیک یخچالی 266 بازدید | 8 پست بچه ها کیک یخچالی با شیر خوشمزه تر میشه یا با خامه صبحانه و پنیر خامه ای؟اگه تجربه ای دارید ممنون میشم طرز تهیشم بذارید درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد 1397/03/22 | 11:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلارام۷۴ عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 273 من با شیر درست میکنمبه حا کاکایو هم یه بار با هویجبا زعفرانهم میشهولی همیشه با شیر درست کردم
رودابه_پرشین عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6740 خوب سلیقه ایی یهمن با پنیر خامه ای بیشتر دوست دارم و خدا برای من کافیست.....
تمنا_دن مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 195 من با شیر درست میکنم به حا کاکایو هم یه بار با هویج با زعفران هم میشه ولی همیشه با شیر درست ک ... میشه طرز تهیشو بذاری? درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد
تمنا_دن مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 195 خوب سلیقه ایی یه من با پنیر خامه ای بیشتر دوست دارم من با خامه صبحانه درست میکردم.پنیر خامه ای رو ب خامه اضافه میکنی یا کلا با پنیر خامه ای درست میکنی? درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد
پرنسسسس عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 3055 من بیسکویت ومیزنم داخل کاکائوو گلاب بعد میچینم کف ظرف روشو خامه میکشم تا چند لایه ادمه میدم خوشمزه هم میشه
رودابه_پرشین عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6740 من با خامه صبحانه درست میکردم.پنیر خامه ای رو ب خامه اضافه میکنی یا کلا با پنیر خامه ای درست میکنی? پنیر خامه ای .خامه صبحانه .یه کم شکر.وانیل و خدا برای من کافیست.....
nilma عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4192 من با خامه صبحانه درست میکردم.پنیر خامه ای رو ب خامه اضافه میکنی یا کلا با پنیر خامه ای درست میکنی? به نظرم پنیر خامه ای بهتره. ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
دلارام۷۴ عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 273 میشه طرز تهیشو بذاری? هویج را (تعدادش بسته به ذایقه ات) آب پز یا بخار پز کن بعد پوره اش کن به جا کاکایو هویج را بریز بعد که غلظت موادت مثل فرنی شد روی بیسکوییت ها بریز من پنج لایه درست میکنمروش دیگه اینه که به جا کاکایو دو قاشق زعفران دم کشیده تو مواد بریز