2777
2789
عنوان

واکسن چهارماهگی

89 بازدید | 4 پست

سلام یک ساعت دیگه دارم میروم واکسن چهارماهگی دخترم بزنم از دیشب شیر نخورده هر کار کردم تو رو با دلهای پاکتان براش دعا کنید

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭
چرا شیر نمیخوره نکنه خدایی نکرده گلوش عفونت  کرده باشه

سلام عزیزم از بدو تولد تا الان نه سینه میگیرد نه شیشه شیر با قاشق و سرنگ بهش شیر میدهم تو رو خدا براش دعا کن امروز اذیت نشود

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم از بدو تولد تا الان نه سینه میگیرد نه شیشه شیر با قاشق و سرنگ بهش شیر میدهم تو رو خدا برا ...

بچه دختر خالمم اینجوری بود بعد فک کنم فقط شیشه رو بهش داد براش دعا میکنم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
بچه دختر خالمم اینجوری بود بعد فک کنم فقط شیشه رو بهش داد براش دعا میکنم

ممنون عزیزم انشاالله هر حاجتی داری برآورده شود بحق این روزهای عزیز