2777
2789
عنوان

خانماي خانه دار وبچه دار 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 78 پست
منم تا الان بيدارم هر شب بعد ميخوابم تا ٤ كلا ماه رمضون سيستم خوابمو زندگيمو مختل كرده تا تموم بش ...

عزيزم ان شالله سرموقه خودش بدنيا بياد بسلامتي 😍

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

تا حالا ک بیدار بودم الانم برنامه ای جز پرواز ب مقصد رختخواب ندارم😆

میخوابم تا ۴ ظهر، بعدش دوش بعدش باشگاه

افطار مهمونیم آخه.. مگرنه یک پامیشم افطار میدرستم..انقدرام خوابالو نیستم😆

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونموتازه تمیزکردم ظهرپامیشم سحری بارمیذارم به افطاری فکرمیکنم ظرفارومیشورم اگه فرصت کنم اپیلاسیون م ...

جدي اخه من ظهر پاميشم به افطار فكر ميكنم اول 🤔

تا حالا ک بیدار بودم الانم برنامه ای جز پرواز ب مقصد رختخواب ندارم😆 میخوابم تا ۴ ظهر، بعدش دوش بعد ...

خوبين آلاجون؟من روزه اولي كه عضو شدم گفتي تو مردي يادته 😂

منم صبح برم دوش بگیرم اگه خدا بخواد برم باشگاه ثبت نام کنم یه ذره هم به خودم و زندگیم برسم امیدوارم ...

منم بعده ماه ميخام برم باشگاه حتي شده واسه روحيه م فقط خيلي داغونم

جدي اخه من ظهر پاميشم به افطار فكر ميكنم اول 🤔

نه مک فکرستری روازالان کردم به خاطرهمون اول اونومیذارم بعدمیرم توکارافطاری آخه افطاری خیلی سخت نیست یه چیزراحت بانون پنیرسبزی.

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

تا الان كه بيدارم فردا احتمالا دو سه پاشم لعدشم تي وي حموم افطار تي وي گوشي تي وي بعدشم تا ٦ صبح بيدار و اين روند ادامه دارد ....خيلي هم هيجان انگيز و مفيد با مدرك فوق ليسانس 😕🙁🙁😕

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
خوبين آلاجون؟من روزه اولي كه عضو شدم گفتي تو مردي يادته 😂

مرسی😍

من؟؟؟؟؟؟؟😮 نه اصلا یادم نی😁

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
نه مک فکرستری روازالان کردم به خاطرهمون اول اونومیذارم بعدمیرم توکارافطاری آخه افطاری خیلی سخت نیست ...

إنفاقا من افطاري مفصل ميخوريم حتما بابد چرب چيلي باشه  

من؟؟؟؟؟؟؟😮 نه اصلا یادم نی😁 چرا گفتم😐😐😐😐 خواستم بترسونمت حتما😂

خخخخ بيخيال خوشحالم كه اومدي تو تاپيكم 😘