2777
2789
عنوان

خانماي خانه دار وبچه دار 😄

455 بازدید | 78 پست

برنامه امروزتون چيه😄بگين يكم انگيزه زندگي بگيرم من خيلي افسردم روزام تكراريه

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

باید صبح برم بیرون کار اداری دارم. شبم مهمون دارم . روزه هم هستم یه پسرم دارم😭😭😭😐

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز دلم میخواد با طناب های ورزشی ای که شوهرم امشب خرید ورزش کنم بعد خیاطی . نظافت😷😷😷 چند روزه هیچ کار نکردم. بعده خوشگل  کنم برای افطار دعوتم

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!

تا۱ظهر خواب بعدم تاشب گوشی اون وسطام یکم میخوابم😂عزیزم انگیزه ازاین بیشتر   

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
باید صبح برم بیرون کار اداری دارم. شبم مهمون دارم . روزه هم هستم یه پسرم دارم😭😭😭😐

خدا قوتت بده چه سخت 

دیشب بیرو بودیم خونه انگار بمی ترکیده دخترمم کلی کاغذ قیچی کرده 

باید تا بیدار شدم شروع کنم خونه رو تمیز کنم بعد خودم روزه ام برای بقیه ناهار درست کنم و برم خرید بعد خواب ظهر و افطار و ...

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

خونه رو تمیز کنم حسابی 

از فکرش خوابم نمیبره جارو برقیمم بازیش گرفته یه دقیقه کار میکنه خاموش‌میکنه بعد یه ساعت باز روشن میشه 😢 باز بعد ده ثانیه خاموش میشه 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

[QUOTE=61603590]من امروز دلم میخواد با طناب های ورزشی ای که شوهرم امشب خرید ورزش کنم بعد خیاطی . نظافت😷😷😷 چند روز ...[/QUOTE]

ايول چه برنامه خوب خوشحال كننده اي 

خدا قوتت بده چه سخت 

اره روز سختیه.تشنم میشه خو😑

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دیشب بیرو بودیم خونه انگار بمی ترکیده دخترمم کلی کاغذ قیچی کرده  باید تا بیدار شدم شروع کنم خو ...

منم بمب تركيده از دسته دخترم