2777
2789
ب نظرم چون از اول مستقیم از مادرش گله کردی الان اینحوری جبهه میگیره

چیکار باید بکنم اوایل خیلی خانومی میکردم میدیدم هیچکدوم از خودگذشتگیامو نمیبینه، جلوش پشت سر من حرف میزدن روش نمیشد بگه نگید.دیگه ترکیدم منم گله کردم..‌

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدم کوچیک نمیکنم میگم چون داره ازم استفاده میکنه وظیفشه خرجمو بده

خانواده های فرهنگی

خیلی رو این چیزا حساسن آخه

یعنی پدرتون نمیپرسن

دخترم کجاست؟

با کی میره

با کی میاد ؟

چطور پول عمل و لباس و ... میده؟🤔

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

به هر حال همون خلاصه تن بهش دادی بحث زنو شوهر سواست شما هیچ سند و مدرکی دستش نداری راحت میتونه بندازدت دور یا یه اتفاقی بیوفته بزنه زیر همه چی کجا میخوای ثابت کنی؟

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

چقدر با خودت بد حرف میزنی. مگه یه خانوم ابزار و کالا هست که میگی ازم استفاده میکنه پس پولشو بده. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
چقدر با خودت بد حرف میزنی. مگه یه خانوم ابزار و کالا هست که میگی ازم استفاده میکنه پس پولشو بده.&nbs ...

حقیقته جامعست ما دخترا عاشق میشیم دل میبندیم از دید مردا زنا کالا ان حداقل من این پسرو در این حد میشناسم که همه ادا اطفاراش برای من دقله

همه خائن نیستن اشتباه میکنی

دقیقا

پسر پاک و نجیب هم هست

ک باید دست اهلش بیوفته دیگه ...☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....