2777
2789

ناراحتم از اینکه شوهر دارم ولی محبتی ازش ندیدم و نمی بینم از زندگیای مزخرف امروزی دیگه داره حالم خراب می شه البته بعضیاشون

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاعت هفتههههه

میدونم😂😂

ببیم ۵میرم پاییتختو ازای فیلم ببینم تا نزدیک شیش ونیم بعدش یکم کلردارم یسری وسیله واسه تولد همسرمع اماده کنم،،بعد درحال ماه عسل دیدن صبحانه میخورم ومیخوابم وزودبیدارمیشم تافرداشب خوابم ببره😉

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
دلم گرفته....همش بغض دارم...فردا نوبت دکترمه....خسته شدم از دکتر و دوا....امروز یه دل سیر به حال خود ...

حال و روز منم همینه همش اواره مطب دکترم هر روز به حال بخت خودم گریه میکنم

انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
اصلا مرتیکه یه مدته خسیس شده واسه من هی باید بهش جواب پس بدم چجوری پولی که میدرو خرج میکنم چقدر بدم ...

😨😨زمان ما دوست دختر خرجی دوست پسرو میداد😲

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
چرا

تاپیک زده بودم یکساعت پیش خیلی مفصله😢

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز
اصلا مرتیکه یه مدته خسیس شده واسه من هی باید بهش جواب پس بدم چجوری پولی که میدرو خرج میکنم چقدر بدم ...

مرد خسیس ک اصلا پول نمیده 😁😁😁

ک بخواد حسابم بکشه 😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....