2777
2789

دخترم كلا از اول تولد شبا خوب نميخوابيد ده بار بيدار ميشد شير ميخورد پستونكم ميدادم بازم بيدار ميشد

بعدازينكه از شير گرفتمش بهترشد

ولي هنوزم كه هنوزه با اينكه سه سالشه مثلا ساعت دوازده شب ميخوابه ساعت دو نيم سه بيدار ميشه صدام ميزنه بايد برم تو اتاقش تو تختش تا دوباره بخوابه يا ببرمش اتاق خودمون تو تخت ما بخوابه

نميدونم چيكارش كنم چرا بيدار ميشه آخه

آدم سالم شب ميخوابه صبح بيدار ميشه ديگه

بعضي وقتا خيلي عصبي ميشم و دعواش ميكنم

از وقتي بچه دار شدم خوابيدن واسم شده آرزو

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیارش تو تخت خودتون. بچه خواهرشوهر من دیگه رسما تو اتاقش نمیخوابه همشون میان تو هال. اونم بد خواب بود خیلی.

شاید ترس یا اضطراب جدایی داره. کی جداش کردی؟ شب ها بدون شما جایی میمونه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دختر منم اینطوریه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نه عزیز خیلی ها هستن که شب ها چند بار بیدار میشن بسته به نوع خواب داره که چه مدت مراحل خواب رو طی میکنن میتونی با دکتر مشورت کنی شاید سنگین میخوابه و مراحل خواب رو سریع طی میکنه پس بیدار میشه و دوباره بدن اماده خواب میشه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
خوب سیر میشه شبا؟ تو اتاقش از چیزی نمیترسه؟

از پشه ميترسيد

ولي الان نميگه از چيزي ميترسم

الكي بيدار ميشه ميخواد برم پيشش يا بياد پيشمون

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

پسر من پامیشه تشنشه ولی نمیفهمه الکی گریه میکنه همون اول ابش میدم باز میخوابه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....