2777
2789

بچه ها من رفتم دکتر پنجشنبه بهم نوبت آندوسکوپی داده بعد من خودم فوبیای قرص خوردن دارم یه قرصم نمیتونم بخورم ب دکتر گفتم گفت با آرامبخش برات انجام میدم سوالم اینه با آرامبخش همون بیهوشی ده دقیقه ایه؟ یا نه فقط آرومت میکنه؟

ای خدا چ دردیه آخه😢میترسم😢😢

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

بله بیهوشیه

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت انجام  آندوسکوپی چیه

دو ماهه سوزش معده دارم هر غذایی میخورم میسوزه ب شدت بلع با درد دارم اصلا قطع نمیشه

من قبله ماه رمضان خواهرمو بردم هم از بالا هم از پایین داش اصلا حالیش نشد ،،،خیلیام اومدن اندوسکوپی کردنو رفتن اصلا چیزه خاصی نیست ترسیم نداره همش ده دقیقه طول میکشه تازه خواهر من خیلی ترسو بود ولی گف اصلا من ن درد داشتم ن چیزی 

من قبله ماه رمضان خواهرمو بردم هم از بالا هم از پایین داش اصلا حالیش نشد ،،،خیلیام اومدن اندوسکوپی ک ...

عاره میدونم بعضی جاها بیهوش میکنن اندازه ده دقیقه آدم خواب میره  چیزی نمیفهمه از دکتر پرسیدم با بیهوشیه گف نه با آرام بخش اصلا شک کردم نکنه بهوش باشم بفهمم حاظرم بمیرم ولی نرم😢

عاره میدونم بعضی جاها بیهوش میکنن اندازه ده دقیقه آدم خواب میره  چیزی نمیفهمه از دکتر پرسیدم با ...

اونم چیزی نیس ، اینجور ک من شنیدم ی ژله اس نمیدونم مخوری اینا بیحس میشه و اصلا متوجه نمیشی باور کن ،،،ترس نداره بخدا 

اونم چیزی نیس ، اینجور ک من شنیدم ی ژله اس نمیدونم مخوری اینا بیحس میشه و اصلا متوجه نمیشی باور کن ، ...

آخه همه ک مث من گلوشون تنگ نیس ترس نداشته باشن ریلکس باشن! بخدا بهم بگن صد تا آمپول میزنم ولی یه استامینوفن نمیتونم بخورم و تا حالا نخوردم!