2777
2789
عنوان

تورو خدا از نگرانی در بیارید منو

140 بازدید | 14 پست

سلام.

ماه ۹ بارداری هستم. 

فکر کنم تازه رفتم تو۳۸ 

دکتر ۳۱ خرداد وقت داده واسه سزارین 

۳۹ هفته ام که تموم شد گفته سزارین میکنم.

امشب حس میکنم حرکات جنین مثل همیشه نیست.

تا عصر هم تکوناش خیلی واضح بود و سنگین میچرخید. 

اما الان از سر شب تکوناش مدلش عوض شده.

مثل نبض ریز میزنه.

طبیعیه؟

اصلا تکوناش مشهود نیست خیلی ریزِ 😢😢😢

جایی مهمان بودم گفتم شاید اونجا چون دورم شلوغ بوده متوجه نشدم..الان اومدم خونه 

چیکار کنم؟

هرکس تجربه یا اطلاعی داره راهنمایی کنه لطفا.

ممنونم 🙁🙁

یه ساعت کنترلش کن همین حالا پاشو یه چی شیرین بخور وشروع کن

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه کامل تو شکمت شاید وارونه شده یه لیوان شیر عسل بخور ببین تکون میخوره اخه ماه اخر اگه سر بچه بیاد پایین حرکتشو کمتر حس میکنی،شایدم خ‌وابه یه موزیک بلند بذار ببین تکون میخوره نگران نبتش ،اگه تا صب خبری نشد حتمن برو بیمارستانت بخش زایمان  

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

من بودم میرفتم یه ان اس تی میدادم

ادم ۹ ماه زحمت بکشه خدای نکرده زبدنم لال چیزی نشه

دکتر من همیشه میگفت برو اگه تکونش حس کردی کم شده

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
الان میخورم دارم تو خونه 

اگه خوردی و متوجه شدی تکون نمیخوره زیاد ، امشب یا فردا صبح حتما برو دکتر حتما

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁