2777
2789

اول ژن بعد گلابی،هلو،خربزه میگن ماه هشتم به سیب قرمز سوره یوسفو بخون وبخور

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خانواده شوهرم شوهرم و یکی از برادر شوهرام و پدر شوهرم خوبن ولی متاسفانه خواهر شوهرم و یکی از برادر شوهرام خیلی زشتن خواهر شوهرم که قدش ۱۴۰ خیلی میترسم بچه هام کوتاه و زشت بشن  

اینکه یه نفرو زیاد نگاه کنی تو بارداری بچه شییهش میشه درسته ایا؟

خودت چی فک میکنی؟؟؟

این ک میگن کق دست بخاره یعنی بهش پول میرسه درستع؟؟

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
توی خانواده شوهرم شوهرم و یکی از برادر شوهرام و پدر شوهرم خوبن ولی متاسفانه خواهر شوهرم و یکی از برا ...

نترس خانواده شوهر منم اکثرشون جالب نیستن. بچه هام شببه خودم و شوهرم شدن. مهم خودت و شوهرتی

نمیشه جو کاشت گندم برداشت کرد😁😁😁 شوخی میکنم عزیزم سوره یوسف میگن به سیب بخونی خوبه برای زیبایی

دوست من منو شوهرم خوبیم از خود تعریف کردن نباشه ولی خواهرشوهر و  یکی از برادرشوهرم زشتن خیلی میترسم

وا یعنی چی خودت متوجه هستی داری چی میگی؟

خربزه ب اخلاق چیکار داره؟؟؟😐

یعنی کلا نقش تربیتی پدر و مادر هیچ ربطی نداره؟؟😐

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش