2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

47 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی بوده کیت تخمک گذاری استفاده کرده باشه و نتیجه کاذب منفی گرفته باشه

یعنی تخمک گذاری کرده باشه و کیت همش خط دوم کمرنگ بوده باشه

من روز12 پری درد شدید تخمدان راست داشتم و ترشحات زیاد اما منفی بود الان 16 پری درد پری دارم و خبریم نیست از پری کسی میتونه راهنمایی کنه

امروزم گذاشتم باز خط دوم کمرنگ بود

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

اره همینطوری میشه ، بعد یهو پررنگ میشه ، البته تا حالا باید مثبت میشد

مال منم یه ماه تا بیستم پررنگ نشد ، البته نمیدونم کاملا درست میگه یا نه ولی پررنگ میشه 

دکترم هم گفت زیاد اعتماد نکن

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
اره همینطوری میشه ، بعد یهو پررنگ میشه ، البته تا حالا باید مثبت میشد مال منم یه ماه تا بیستم پررنگ ...

آخه اونبار تو پری پررنگ شد تو پری مگه تخمک گذاری ممکنه؟

الان سر سی..نه هامم حساس شده خیلی 

نمیدونم چم شده

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اونبار تو پری پررنگ شد تو پری مگه تخمک گذاری ممکنه؟ الان سر سی..نه هامم حساس شده خیلی  نم ...

اره بدن هرکسی متفاوته ، دقیقا ممکنه پریودی هم تخمک ازاد شه 

اره بدن هرکسی متفاوته ، دقیقا ممکنه پریودی هم تخمک ازاد شه 

آخه اونباری که مثبت شد تو پری دوبار تو ماه پری شده بودم شاید برای اون بوده باشه سابقه اینچنینی نداشتم که

آخه اونباری که مثبت شد تو پری دوبار تو ماه پری شده بودم شاید برای اون بوده باشه سابقه اینچنینی نداشت ...

کلا کیتو ول کن ، روز دهم تا 24 یک شب در میان اقدام کن 

صد در صد که نیست 

کلا کیتو ول کن ، روز دهم تا 24 یک شب در میان اقدام کن  صد در صد که نیست

باشه ممنون تا خدا چی بخواد

من که از نتیجه ش ناامید شدم به کل

باشه ممنون تا خدا چی بخواد من که از نتیجه ش ناامید شدم به کل

من هم کیتو استفاده میکنم هم گفته پزشکو انجام میدم ، یعنی از  روز دهم یک روز درمیان اقدام میکنم حتی اگه کیت منفی باشه ، و روزایی که کیت مثبت شد کیفیت اقدام هامو بهتر میکنم مثل تغذیه و گرمی و ارامش و اینا

من هم کیتو استفاده میکنم هم گفته پزشکو انجام میدم ، یعنی از  روز دهم یک روز درمیان اقدام میکنم ...

اوکی عزیزم ممنون