2777
2789
عنوان

همه ی بچه ها از دعوا می ترسن؟

85 بازدید | 12 پست

پسر من همش نگرانه. می گه می ترسم طلاق بگیرین. در حالی که ما حتی بحث هم نمی کنیم. وقتی می خوایم یه حرفی رو اروم به همدیگه بگیم فوری خودشو می رسونه می گه چی می گفتین به همدیگه. بعدش کلا می ره تو فکر و گریه و اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا.منم با شوهرم حرف میزنم شوهرم ازم ایراد میگیره دختر 6ساله ام میپره وسط بدون اینکه من چیزی بگم همش ازم تعریف میکنه و میگه مامانی قصدی نداشت بابا.احساس میکنم دختر منم میترسه

زیاد باهاش صحبت کردم می گه نمی دونم چرا این طوریم. نه کسی رو ندیده که طلاق گرفته باشه

خوب باید از یه جایی مفهوم طلاق را یاد گرفته   یعنی میدونه طلاق چیه  چطور میشه که طلاق می گیرند  بعد واسه بچه ها چه اتفاقی میافته   اینا را از یه جایی میدونه  که میترسه 

خوب باید از یه جایی مفهوم طلاق را یاد گرفته   یعنی میدونه طلاق چیه  چطور میشه که طلاق ...

دونستنشو که حتما تو این سن و سال می دونه. ولی اخه چرا باید به خاطر حرفای معمولی که می زنیم فکرش بره به طلاق؟

دونستنشو که حتما تو این سن و سال می دونه. ولی اخه چرا باید به خاطر حرفای معمولی که می زنیم فکرش میره ...

شما باید توجیهش کنید  که  همه پدر ومادر ها با هم جر و بحث میکنن ولی طلاق نمی گیرند   این منبع اطلاعات پسرتون   هر کی  یا هر چی  که بوده    احتمالا با طلاق با جرو بحث  ساده شروع شده بعد منجر به طلاق شده  بالاخره این فوبیا  یه منشایی داره