2777
2789
عنوان

کیا دهه شصتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 47 پست

ولی خدایی اون روزا خیلی بیشتر خوش میگذشت باتمام سادگی وشلوغی عالی بود گاهی دلم هوای اون روزارا میکنه دلمون خوش بود

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش چیه دهه شصت افتخار داره...منم دهه شصتی ام 😑

افتخاری نداره اون همه مشکلات والا.. فقط خیلیییی خاطرات داره. کلا فقط عذابش موند

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

چرا الان زمان انقدر تند ميگذره😢اون موقع ها نه شب صبح ميشد نه صبح شب.اخ اخ بوي نارنگي و سيب و پرتقال توو پاييزِ باروني.با بوي بخاري و نون داغ شده رووش.برف و تعطيليِ مدرسه.ظهر تابستون،بوي كولر آبي،سبزيهاي مامانم توو باغچه،درخت آلو و به و گلابي و انگور😢بد جور دلم اون موقع ها رو ميخواد،عصر كه ميشد درختا رو با شلنگ آب ميپاشيديم رووشون،عصرونه نون و پنير و سبزي🤤🤤🤤كاش براي يك لحظه ام كه شده تكرار ميشد

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
چرا الان زمان انقدر تند ميگذره😢اون موقع ها نه شب صبح ميشد نه صبح شب.اخ اخ بوي نارنگي و سيب و پرتقال ...

به خدا اشکمو درآوردی😢

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
به خدا اشکمو درآوردی😢

اشكِ خودمم در اومد،لعنتي بوهاي اون موقع تكرار نميشن،بويِ ياسِ حياط همسايمون ديوونمون ميكرد،الانيا بخار ندارن.دلم شكلات سوتي ميخواد،پفك نمكيِ مينو كه هيچ وقت طعم و بوش يادم نميره.😭😭

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

حداقل ما برف دیدیم ،حیاط داشتیم خونه هامون بزرگ بود نه الان بدبختا توقوطی بزرگ میشود

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

پیک نوروزی.آنتن تنظیم کردن. زی زی گلو.وروجک ونجار.خط قرمز.انتظارکشیدن برای شب عید.لباس نوخریدن.لباسای مامانوپوشیدن.منچ بازی کردن.لی لی بازی کردن.دلم خیلی تنگ شده برای ایناوخیلی خاطرات دیگه😢😢

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
اشكِ خودمم در اومد،لعنتي بوهاي اون موقع تكرار نميشن،بويِ ياسِ حياط همسايمون ديوونمون ميكرد،الانيا بخ ...

اگه یه لحظه بری به اون دوره حسشم قشنگه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢