2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرحال یک چیزهای ماوراطبیعه وجود دارد  نمیدونم چقدر صحت دارد ولی مورد چشم زخم را که میگه من دیدم راسته و وقتی رفع شده طرف وضعیتش فرق کرده

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

من خودم به فال و ... اعتقاد ندارم ولی سرکتاب رو اعتقاد د ارم البته اونم کسی که مطمئن باشم ازش

یه خانومی هست تو کرجه الان دیگه انقدر سرش شلوغ شده فقط کسانیکه براش پول واریز کنن انجام میده سرکتاب رو خواستی بگو شمارشو بهت بدم عزیزم

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

البته همه چیزو راستشو میگه

به من گفت زندگیت اون چیزی که دوست داری نمیشه    ولی صبوری کنی همه چیز بهتر از اینی میشه که الان هست و الانم واقعا همینطور شد   

خب اینو به هرکی بگه یجوری واسه خودش تعبیر‌ میکنه ب ربطش میده ب خودش

نع به هرکی که نمیشه اینو بگه زندگیا باهم متفاوتن و جریاناتشون فرق میکنه 

به من اینو گفت به خواهرشوهرم یه چیز کاملا متفاوت!!!!

من خودم به فال و ... اعتقاد ندارم ولی سرکتاب رو اعتقاد د ارم البته اونم کسی که مطمئن باشم ازش یه خا ...

چقدر میگیره سرکتاب بازکنه؟

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....