مواد لازم حلوا آرد
آرد سفید۲ لیوان
گلاب۴ قاشق غذاخوری
آب۱ و ½ لیوان
شکر۱ لیوان
کره۵۰ گرم
پودر هلمقدار کمی
روغن مایع۱ لیوان
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا باید شربت حلوا را تهیه کنیم. برای این منظور آب ، گلاب ، شکر و پودر هل را داخل یک قابلمه می ریزیم ، سپس ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به دیگر مواد اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.
شربت را به خوبی هم می زنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود. شربت باید روی حرارت بماند تا زمان اضافه کردن به آرد داغ باشد. در مرحله بعد روغن را در یک ظرف دیگر می ریزیم تا داغ شود. آرد را دو مرتبه الک می کنیم.
پس از اینکه آرد را الک کردیم آن را در یک تابه جداگانه می ریزیم و شروع به تفت دادن آن می کنیم. تفت دادن آرد را ادامه می دهیم تا رنگ آرد کرمی شود. در تفت دادن آرد باید مراقب باشید تا آرد ته نگیرد و نسوزد. پس از اینکه رنگ آرد کرمی شد روغن داغ را به آرد اضافه می کنیم.